L’ajudem a trobar una propietat excepcional a Barcelona ciutat

Busqui la seva propietat ara

Barcelona ciutat

Una de les ciutats d'Europa més famoses i apassionants. Un lloc ideal per comprar una propietat per instalar-s'hi, per llogar o com a segona residència.

Pisos en venda i de lloguer a Barcelona ciutat - Lucas Fox

Ven o lloga de pressa la teva propietat i al preu ideal

Disposem d’una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que busquen comprar o llogar propietats a Espanya, Andorra i Portugal. El nostre equip està experimentat en identificar els millors compradors o inquilins per la teva propietat, i així assegurar que podem vendre o llogar de pressa la teva casa i al preu ideal.

Valoració immobiliària gratuïta

Pisos en venda a Barcelona ciutat

Barcelona ciutat és un lloc ideal i disposa de la millor selecció de serveis i beneficis que s'espera d'una ciutat.

És mundialment coneguda gràcies a la seva gastronomia, una vida nocturna de luxe amb bars sofisticats i locals per totes les edats, la varietat de boutiques del Passeig de Gràcia i la Diagonal que inclouen marques de dissenyador, i les places, jardins, avingudes amb arbres i les joies de l'arquitectura modernista amb les seves espectaculars façanes.

A més, Barcelona disposa de la xarxa de metro més ben coordinada del món, coneguda per ser molt neta i segura. Les carreteres i els carrers tenen carrils de bus i taxi i de bicicleta, el que facilita el trànsit.

Atès el gran nombre de residents internacionals, les propietats en venda a Barcelona ciutat es troben a prop de col·legis internacionals, que ofereixen una educació bilingüe.

Els mercats disposen dels millors productes locals, carn i peix. També, com a centre de negocis, les propietats en venda a Barcelona són adequades per a la gent de negocis internacionals que busquen establir una sucursal europea amb un accés fàcil a l'aeroport i una cultura de negoci dinàmica.

L'estatus de Barcelona com a Mobile World Capital implica que la ciutat molts cops és la primera en introduir nous productes tecnològics i infraestructures. A més, amb un dels percentatges d'assistència a conferències més alts del món, hi ha una gran tendència que els visitants d'empreses internacionals busquin socis a la ciutat.

Google map

Vegeu més zones destacades en Barcelona ciutat.

Lucas Fox ofereix una extensa cartera de propietats a les zones clau de Barcelona ciutat.

Per a més informació sobre les nostres zones o propietats, poseu-vos en contacte amb la nostra seu central.

Oficina Central Lucas Fox

Pau Claris 108, pral.
08009 Barcelona
Espanya

tel. (+34) 933 562 989
fax (+34) 933 041 848
[email protected]

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile