L’ajudem a trobar una propietat excepcional a Andorra

Busqui la seva propietat ara

Ven o lloga de pressa la teva propietat i al preu ideal

Disposem d’una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que busquen comprar o llogar propietats a Espanya, Andorra i Portugal. El nostre equip està experimentat en identificar els millors compradors o inquilins per la teva propietat, i així assegurar que podem vendre o llogar de pressa la teva casa i al preu ideal.

Valoració immobiliària gratuïta

A Lucas Fox us oferim un ventall molt ampli d'immobles en venda a Andorra. A més, assessorem els propietaris que volen vendre els seus immobles a clients locals o internacionals.

La majoria dels immobles en venda a Andorra són de nova construcció, ja es tracti de cases o d'apartaments. Andorra La Vella és la capital del principat i també n'és el centre comercial principal. Canillo, Ordino i La Massana són les altres tres poblacions més importants d'Andorra. Al nucli urbà de Canillo, situat entre muntanyes, l'oferta és sobretot d'apartaments de nova construcció en venda molt a prop de les estacions d'esquí. La Massana i Ordino tenen més espai obert i, a més d'apartaments, brinden cases, torres i xalets en venda.

Andorra és una opció molt atractiva per als inversors immobiliaris, ja que els preus dels immobles andorrans segueixen experimentant un creixement anual continu. Un dels motius principals d'aquest fenomen és el fet que Andorra és un paradís fiscal i que atrau molts residents que volen gaudir dels beneficis de viure a una zona d'impostos baixos. Més informació sobre la residència i els impostos d'Andorra.

Google map

Vegeu més zones destacades en Andorra.

Lucas Fox ofereix una extensa cartera de propietats a les zones clau de Andorra.

Per a més informació sobre les nostres zones o propietats, poseu-vos en contacte amb la nostra seu central.

Lucas Fox Andorra

Pau Claris 108, pral.
08009 Barcelona
Espanya

tel. (+34) 933 562 989
fax (+34) 933 041 848
[email protected]

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile