L’ajudem a trobar una propietat excepcional a La Massana

Busqui la seva propietat ara

Ven o lloga de pressa la teva propietat i al preu ideal

Disposem d’una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que busquen comprar o llogar propietats a Espanya, Andorra i Portugal. El nostre equip està experimentat en identificar els millors compradors o inquilins per la teva propietat, i així assegurar que podem vendre o llogar de pressa la teva casa i al preu ideal.

Valoració immobiliària gratuïta

Propietats en venda en La Massana, Andorra 

Andorra La Vella és la capital del principat i també n'és el centre comercial principal.
El pintoresc poble de La Massana, un dels pobles més encantadors d'Andorra, es troba als peus de les muntanyes, amb el centre d'Andorra a només 5 km. Les pistes es troben literalment a la porta de casa i hi ha un telefèric que connecta La Massana amb les pistes d'esquí de Pal, que són les més properes. Els serveis locals també són excel·lents i inclouen una piscina, un gimnàs i diversos bars i restaurants d'alta qualitat. Tot això li garantirà que gaudeixi tant dins com fora de les pistes.

Andorra és una opció molt atractiva per als inversors immobiliaris, ja que els preus dels immobles andorrans segueixen experimentant un creixement anual continu. Un dels motius principals d'aquest fenomen és el fet que Andorra és un paradís fiscal i que atrau molts residents que volen gaudir dels beneficis de viure a una zona d'impostos baixos.

Més informació sobre la residència i els impostos d'Andorra.
Les previsions són que el creixement econòmic del mercat immobiliari andorrà no s'aturi, ja que els preus de les

Google map

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile