Serveis

Lucas Fox ofereix una selecció de serveis molt personalitzats dirigits a compradors, venedors, arrendadors, arrendataris, inversors i promotors.

Des que es va fundar l’empresa l’any 2005, Lucas Fox s’ha posicionat com a expert líder en el mercat immobiliari espanyol. El nostre equip de professionals redacta informes de mercat semestrals on publica estadístiques oficials juntament amb les anàlisis dels nostres directors per donar una imatge exacta i actualitzada de com està funcionant el mercat cada trimestre.

També oferim un servei de residència personalitzat per a compradors extracomunitaris que vulguin aprofitar la legislació sobre el “Golden Visa”. Tenim un equip intern especialitzat per guiar als sol·licitants al llarg de tot el procés, amb qualsevol tasca administrativa o per recomanar serveis legals, a més de trobar la propietat ideal.

Excel·lència en el servei al client i experiència

Pel que fa a la compravenda d’una propietat, i fins i tot als lloguers residencials a llarg termini, el nostre servei d’atenció al client és inigualable. El nostre equip internacional de professionals multilingües assegurarà que tingui una experiència personalitzada i feta a mida.

La nostra pàgina web oficial rep més de 80.000 visites al mes en 7 idiomes diferents. Aquesta extensa presència en línia ens permet assegurar que les nostres propietats es dirigeixen als compradors més adequats i que totes elles s’exposen al màxim a la xarxa nacional i internacional d’agents i contactes de Lucas Fox. També tenim excel·lents col·laboracions amb els millors hipotecaris per ajudar els nostres clients a obtenir el finançament i la hipoteca adequada.

L’any 2014, Lucas Fox va estrenar la nova marca i revista digital LFStyle com a resposta a la recent demanda de clients internacionals que desitgen aprendre més sobre els nombrosos beneficis culturals i d’estil de vida d’Espanya. El bloc, que està escrit per persones apassionades per la cultura i les propietats espanyoles i que té una selecció cuidada d’articles, atreu un nombre cada cop més alt de visites úniques al mes.

Informa't sobre les últimes tendències del mercat immobiliari amb les opinions i l'anàlisi dels nostres experts.

Descarrega-t'ho
Descarrega-t'ho