Residir a Espanya

El 2013 es va aprovar una llei per atorgar visats de residència a ciutadans de fora de la Unió Europea en comprar una propietat (sense finançament) de 500.000€ o més.

L'esperadíssima "Golden Visa" ha obert les portes a milers d'inversors potencials que vulguin beneficiar-se dels històrics baixos preus del sector immobiliari d'Espanya i dels nombrosos beneficis del seu estil de vida. S'adreça, sobretot, a inversors de Rússia, Orient Mitjà i la Xina, encara que també pot interessar a inversors dels Estats Units, Índia i Amèrica Llatina.

Lucas Fox ofereix el servei Residency, fet a mida per als compradors de fora de la Unió Europea amb un equip d'especialistes, amb l'objectiu d'assegurar la millor compra possible per a clients Residency. Els nostres experts els guiaran al llarg de tots els passos, incloent-hi qualsevol qüestió administrativa o d'idioma, recomanant serveis legals i jurídics, i ajudant a llogar la propietat quan s'hagi completat la compra.

Aquests són alguns dels beneficis de residir a Espanya:

  • Poder viatjar sense visat a Espanya
  • La possibilitat de posseir un habitatge en un mercat immobiliari clau.
  • Poder viatjar gratuïtament pels 26 països de la zona Schengen
  • Accés a les excel·lents infraestructures d'Espanya (incloent-hi una de les millors assistències mèdiques del món), així com enllaços de comunicació i algunes de les millors escoles internacionals d'Europa.
  • El dret de visat del sol·licitant també s'aplica al seu cònjuge i a qualsevol fill dependent.
  • El permís de residència també inclou el dret de treballar a Espanya.

Els passos següents:

Si vol obtebir més informació sobre la possibilitat de comprar una propietat a canvi del seu permís de residència, si us plau visiti la nostra pàgina web ResidencyinSpain o enviï'ns un correu electrònic a l'adressa [email protected].

Descobriu el valor de la vostra propietat sol·lictant l’evaluació gratuïta d’un dels membres del notres equip d’experts en assesorament immobiliari.

Valoració gratuïta de l'immoble

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu