International
Associate

Residir a Espanya

El 2013 es va aprovar una llei per atorgar visats de residència a ciutadans de fora de la Unió Europea en comprar una propietat (sense finançament) de 500.000€ o més.

L'esperadíssima "Golden Visa" ha obert les portes a milers d'inversors potencials que vulguin beneficiar-se dels històrics baixos preus del sector immobiliari d'Espanya i dels nombrosos beneficis del seu estil de vida. S'adreça, sobretot, a inversors de Rússia, Orient Mitjà i la Xina, encara que també pot interessar a inversors dels Estats Units, Índia i Amèrica Llatina.

Lucas Fox ofereix el servei Residency, fet a mida per als compradors de fora de la Unió Europea amb un equip d'especialistes, amb l'objectiu d'assegurar la millor compra possible per a clients Residency. Els nostres experts els guiaran al llarg de tots els passos, incloent-hi qualsevol qüestió administrativa o d'idioma, recomanant serveis legals i jurídics, i ajudant a llogar la propietat quan s'hagi completat la compra.

Aquests són alguns dels beneficis de residir a Espanya:

  • Poder viatjar sense visat a Espanya
  • La possibilitat de posseir un habitatge en un mercat immobiliari clau.
  • Poder viatjar gratuïtament pels 26 països de la zona Schengen
  • Accés a les excel·lents infraestructures d'Espanya (incloent-hi una de les millors assistències mèdiques del món), així com enllaços de comunicació i algunes de les millors escoles internacionals d'Europa.
  • El dret de visat del sol·licitant també s'aplica al seu cònjuge i a qualsevol fill dependent.
  • El permís de residència també inclou el dret de treballar a Espanya.

Els passos següents:

Si vol obtebir més informació sobre la possibilitat de comprar una propietat a canvi del seu permís de residència, si us plau visiti la nostra pàgina web ResidencyinSpain o enviï'ns un correu electrònic a l'adressa [email protected].

Vols vendre o llogar el teu habitatge?

Descobriu el valor de la vostra propietat sol·lictant l’evaluació gratuïta d’un dels membres del notres equip d’experts en assesorament immobiliari.

Valoració gratuïta de l'immoble

Últimes novetats i anàlisis

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu