International
Associate

LFStyle inspirat en la vida

El 2014 Lucas Fox va promoure la nova marca i revista en línia LFStyle com a resposta a la creixent demanda de clients internacionals que volen conèixer més de prop l'estil de vida d'Espanya i els seus beneficis culturals.

Editat per Carrie Frais, antiga periodista de la BBC, LFStyle inclou guies especialistes, entrevistes, articles sobre destinacions de vacances, històries de mudances a Espanya, ressenyes de restaurants i molt més. Dirigit als amants de la cultura espanyola i les seves propietats, disposa d'articles ben editats el contingut dels quals és únic i reflecteix el criteri, estil i bon gust dels nostres lectors. S'ha convertit en el punt de referència per a compradors estrangers que volen comprar una propietat a les destinacions més cobejades d'Espanya.

La revista LFStyle posseeix un contingut editorial únic, escrit per alguns dels periodistes gastronòmics, immobiliaris i de viatges més respectats del Regne Unit, els quals han escrit en conjunt per a publicacions prestigioses com Comte Nast Traveller, The Telegraph, The Sunday Times i molts més. Oferim entrevistes sobre estil de vida, històries de mudances a Espanya, reportatges fotogràfics i articles de propietats, així com de les característiques dels comerços locals i dels seus empresaris.

A més, Lucas Fox ha posat en marxa un butlletí informatiu de LFStyle que resumeix els millors articles mensuals que s'han publicat al bloc i inclou, novament, els nostres patrocinadors.

Doni's d'alta al butlletí informatiu de LFStyle i no es perdi els millors articles!

Vols vendre o llogar el teu habitatge?

Descobriu el valor de la vostra propietat sol·lictant l’evaluació gratuïta d’un dels membres del notres equip d’experts en assesorament immobiliari.

Valoració gratuïta de l'immoble

Últimes novetats i anàlisis

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu