LFStyle inspirat en la vida

El 2014 Lucas Fox va promoure la nova marca i revista en línia LFStyle com a resposta a la creixent demanda de clients internacionals que volen conèixer més de prop l'estil de vida d'Espanya i els seus beneficis culturals.

Editat per Carrie Frais, antiga periodista de la BBC, LFStyle inclou guies especialistes, entrevistes, articles sobre destinacions de vacances, històries de mudances a Espanya, ressenyes de restaurants i molt més. Dirigit als amants de la cultura espanyola i les seves propietats, disposa d'articles ben editats el contingut dels quals és únic i reflecteix el criteri, estil i bon gust dels nostres lectors. S'ha convertit en el punt de referència per a compradors estrangers que volen comprar una propietat a les destinacions més cobejades d'Espanya.

La revista LFStyle posseeix un contingut editorial únic, escrit per alguns dels periodistes gastronòmics, immobiliaris i de viatges més respectats del Regne Unit, els quals han escrit en conjunt per a publicacions prestigioses com Comte Nast Traveller, The Telegraph, The Sunday Times i molts més. Oferim entrevistes sobre estil de vida, històries de mudances a Espanya, reportatges fotogràfics i articles de propietats, així com de les característiques dels comerços locals i dels seus empresaris.

A més, Lucas Fox ha posat en marxa un butlletí informatiu de LFStyle que resumeix els millors articles mensuals que s'han publicat al bloc i inclou, novament, els nostres patrocinadors.

Doni's d'alta al butlletí informatiu de LFStyle i no es perdi els millors articles!

Descobriu el valor de la vostra propietat sol·lictant l’evaluació gratuïta d’un dels membres del notres equip d’experts en assesorament immobiliari.

Valoració gratuïta de l'immoble

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu