Qui som?

A Lucas Fox International Properties, el nostre equip internacional i multilingüe coneix perfectament els mercats immobiliaris espanyols i tot el que està relacionat amb les inversions estrangeres i la venda de propietats.

Coneixem tots els detalls del mercat immobiliari a Espanya. Per això, podem explicar-li per què una propietat pot tenir un valor a llarg termini en una zona determinada, mentre que altres propietats similars representen una elecció arriscada en una altra zona. Podem ajudar-lo a escollir la propietat que millor s'adapta a la seva feina, família, aficions i estil de vida entre una llista de vil·les i cases exclusives.

Sabem com funciona el mercat immobiliari local, per això podem guiar-lo fins que conegui tot el necessari per fer comparacions en aquest mercat.

Lucas Fox International Properties actualitza regularment el seu blog, publica un butlletí amb les últimes informacions sobre el mercat immobiliari i una anàlisi detallada de les dades semestrals per tal que tingui tota la informació necessària per entendre el mercat immobiliari de luxe a Espanya.

Un equip professional i serveis de qualitat

Lucas Fox i el seu equip multilingüe de gestió immobiliària l'ajudarà a escollir entre una llista de propietats, la que s'adapti millor a les seves exigències i necessitats.

A més, posem a la seva disposició ajudes complementàries com: allotjament durant la seva estada, en la qual visita les propietats seleccionades, tota la informació que inclou consells, riscos i possibilitats respecte a les previsions del mercat immobiliari, assessors fiscals, advocats d'immigració, serveis internacionals de mudances, i decoradors personals.

Acreditació i especialització

Lucas Fox International Properties és una agència immobiliària registrada a la Generalitat de Catalunya. Comptem amb una experiència distingida en country estates, sporting estates, propietats pertanyents als bancs que tornen al mercat, propietats per reformar, hotels, immobles comercials així com en el mercat immobiliari de luxe general a tot Espanya.

Informa't sobre les últimes tendències del mercat immobiliari amb les opinions i l'anàlisi dels nostres experts.

Descarrega-t'ho
Descarrega-t'ho