Directors

Alexander Vaughan

Soci fundador

[email protected]

L'Alexander viu a Barcelona des de 2005, l'any que va fundar Lucas Fox. És un advocat qualificat que ha treballat en diversos bufets d'advocats de la ciutat de Londres, com ara Freshfields i Farrer&Co. L'Alexander supervisa la gestió i el desenvolupament empresarial, a nivell nacional i internacional, així com les activitats de màrqueting. Treballa amb una base de clients privats internacionals amb patrimonis de gran valor i parla anglès, espanyol i francès.

Stijn Teeuwen

Soci fundador

[email protected]

L'Stijn viu a Espanya des de 2002 i va ser cofundador de Lucas Fox el 2005. És advocat i s'ha dedicat a la creació d'empreses als Països Baixos i a diferents zones de la costa espanyola. S'ha especialitzat en propietats residencials i comercials de gran valor i, a Lucas Fox, s'encarrega principalment de la gestió econòmica de l'empresa i el desenvolupament empresarial, amb especial èmfasi en les propietats comercials i d'inversió. L'Stijn parla neerlandès, anglès, espanyol i alemany.

Tom Maidment

Soci, Costa Brava i Maresme

[email protected]

En Tom és soci de les oficines de Lucas Fox del Maresme i la Costa Brava. Des que es va incorporar a l'empresa el 2007, ha convertit Lucas Fox Costa Brava en una de les agències de propietats amb més èxit de la zona i, en els últims anys, ha aconseguit algunes de les operacions de venda de propietats més importants de l'empresa. En Tom també és soci de l'agència de la Costa del Maresme i ha supervisat l'obertura de la primera oficina de Lucas Fox a la zona. Abans d'incorporar-se a Lucas Fox, va treballar durant 12 anys en el sector del màrqueting esportiu a Londres, on gestionava un patrocini d'alt nivell i campanyes de màrqueting i relacions públiques de marques internacionals. En Tom parla anglès, espanyol i francès.

Rod Jamieson

Director de Ventes i Operacions, Madrid & Barcelona

[email protected]

En Rod compta amb 11 anys d'experiència en el mercat immobiliari de luxe en el Mediterrani. Va néixer al Regne Unit i quan tenia 16 anys va anar a viure a Canadà, on es va graduar en Màrqueting i va treballar en la gestió de vendes al detall durant bastants anys. Abans de traslladar-se a Espanya a finals del 2009, va viure a Canes a la Costa Blava durant 7 anys, on va dirigir un equip d'agents comercials en una agència immobiliària internacional. En Rod ara dirigeix la nova oficina de Lucas Fox Madrid, en la qual està creant una cartera de propietats residencials i comercials per a inversors internacionals així com dirigint un equip de professionals amb molt èxit. En Rod parla anglès, espanyol i francès.

Rafael R. Rosendo

Director, Maresme

[email protected]

En Rafael es va incorporar a Lucas Fox com a agent immobiliari el 2010, després de treballar durant més d'una dècada en aquest sector als Estats Units. Des de 2013 és director de l'oficina Lucas Fox Maresme, amb seu a Alella, al nord de Barcelona. En Rafael és llicenciat en Béns immobles, gestió de propietats i pòlisses d'assegurança de títols i està reconegut oficialment per l'única agència reguladora de propietats a Espanya: API (Agentes de la Propiedad Inmobiliaria). En Rafael parla anglès, espanyol, gallec, portuguès, italià i una mica de català.

Juan Luis Herrero

Director, València

[email protected]

En Juan Luis és de València, es va graduar en Economia i té un màster en Gestió comercial i màrqueting. Fa 23 anys que treballa en el sector immobiliari, desenvolupant diferents papers. Va treballar per Gefesa, col·laborant en el desenvolupament de projectes immobiliaris avantguardistes importants en la Comunitat Valenciana així com també va ser representant de Parquesol. Es va incorporar a Lucas Fox a principis del 2014 i s’encarrega de promoure l’estil de vida valencià als clients internacionals. En Juan Luis parla francès, espanyol i valencià.

Estefania Roig

Partner, Valencia

[email protected]

L’Estefanía ha treballat durant 12 anys com a agent de desenvolupament local en la gestió i avaluació de projectes europeus de formació i treball dirigits a l’orientació professional, l’esperit emprenedor, la prospecció d’empreses i la dinamització comercial. L’any 2013, el seu dinamisme i les seves inquietuds professionals la van portar a iniciar una nova carrera professional amb la gestió immobiliària de la cartera de propietats de luxe a la platja de València. A principis de 2014 es va unir a l’equip de Lucas Fox atreta per l’excel·lent equip internacional i millor valor humà, amb el propòsit de donar a conèixer l’estil de vida valencià als clients internacionals. L’Estefanía parla espanyol, valencià i anglès

Rachel Haslam

Directora, Sitges

[email protected]

La Rachel va marxar del Regne Unit per viatjar arreu del món, després d'haver-se graduat en Llengües Modernes i haver realitzat un postgrau en Educació. Ha viscut per tot el món: Nova York, el Carib, Singapur i Espanya. Abans d'arribar a Espanya, va aprendre el francès i l'espanyol en un prestigiós col·legi internacional de Singapur. Fa deu anys que va arribar a Espanya i va decidir treballar en la seva verdadera passió: les propietats i el disseny arquitectònic. Abans d'incorporar-se a Lucas Fox el 2013, va dirigir el seu propi negoci que consistia en la compra de cases i la venda d'aquestes, després de reformar-les, a la zona de Sitges, així com de lloguer de vacances. La Rachel parla anglès, espanyol i francès.

Susana Sánchez

Directora, Eivissa

[email protected]

La Susana és originària de Barcelona, però viu a Eivissa des de 2001. Després de llicenciar-se en Dret, va treballar com a agent comercial per a Mutua Balear y més tard va treballar durant 12 anys a un banc com a subdirectora, amb un enfocament cap a clients comercials. La Susana parla espanyol, català, anglès i alemany.

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu