Política de privacitat

Avís legal i política de privacitat

En compliment de la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, l'informem que LUCAS TRADING S.L., amb domicili a C/Pau Clarís, 108, Pral. 2a, 08009 Barcelona, i CIF B64125438 núm. d'inscripció en el Registre [Registre Mercantil de Barcelona], Tom [38420], Foli [92] full [B 325.727], és titular d'aquest lloc web.

En conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, en el cas que ens enviï algun correu electrònic, o ompli algun formulari de recollida de dades, l'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcioni, seran registrades en el fitxer del qual és responsable LUCAS TRADING, SL, amb la finalitat de gestionar la seva consulta, oferir els nostres serveis, mantenir una relació comercial, així com per enviar per qualsevol mitjà, fins i tot per correu electrònic o altre mitjà de comunicació electrònica equivalent, informacions publicitàries o promocionals sobre els productes o serveis de l'empresa.

Podrà oposar-se al tractament de les seves dades amb finalitats publicitàries i exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en conformitat amb el que estableix la legislació vigent, mitjançant comunicació escrita a la següent adreça: C / Pau Clarís, 108, Pral . 2a 08009 Barcelona, o a l'adreça de correu electrònic [email protected]

LUCAS TRADING, SL declara haver adoptat totes les mesures de seguretat necessàries i adequades al que estableix el Reial Decret 1720/2007, del 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD i va establir tots els mitjans tècnics al seu abast amb la intenció d'evitar la pèrdua, el mal ús, l'alteració i l'accés no autoritzat o el robatori de les dades que faciliti.

Tots els continguts inclosos a la pàgina web i en particular les marques, els noms comercials, els dissenys industrials, els dissenys, els textos, les fotografies, els gràfics, els logotips, els icones, el programari o qualsevol altre signe susceptible d'utilització industrial i comercial estan protegits per drets de propietat industrial i intel·lectual de LUCAS TRADING S.L.

Per consegüent, queda prohibida qualsevol utilització, i /o reproducció dels mateixos sense el consentiment de l'empresa.

LUCAS TRADING S.L. no serà responsable de la infracció dels drets de propietat intel·lectual o industrial de tercers que puguin derivar de la inclusió en la pàgina web de marques, noms comercials, dissenys industrials, patents, dissenys, textos, fotografies, gràfics, logotips, icones o programari pertanyents a tercers que hagin declarat ser titulars en incloure'ls en la pàgina web.

L'usuari s'obliga a usar els continguts de la pàgina web de forma diligent, correcta i lícita i es compromet a abstenir-se de:

a) Utilitzar els continguts amb finalitats o efectes contraris a la llei, a la moral i als bons costums o a l'ordre públic.

b) Reproduir, copiar, distribuir, permetre l'accés públic a través de qualsevol modalitat de comunicació pública, transformar o modificar els continguts, a menys que tingui l'autorització corresponent del seu titular.

c) Utilitzar els continguts de la pàgina web per enviar publicitat, comunicacions amb una finalitat de venda directa o qualsevol altra classe de finalitat comercial, missatges no sol·licitats dirigits a una pluralitat de persones independentment de la seva finalitat, així com abstenir-se de comercialitzar o divulgar aquesta informació de qualsevol manera.

En cas de conflicte de qualsevol índole, ambdues parts intentaran arribar a un acord pacífic. Si no és possible, els tribunals de Barcelona tindran la competència per conèixer el cas i no és possible acudir a un altre fur per a exercitar l'acció.

ELS USUARIS QUE NO ESTIGUIN D'ACORD AMB AQUESTA POLÍTICA NO HAN D'INTRODUIR CAP DADA A TRAVÉS D'AQUESTA PÀGINAWEB, NI ACCEDIR AL SEU CONTINGUT.

La política de galetes és una part integrant de l'avís legal i la política de privadesa de Lucas Fox. Accedir i navegar pel lloc web, així com fer-ne ús dels serveis, implica l'acceptació dels termes i condicions generals que estableix l'avís legal i, per tant, la política de privadesa i la política de galetes. Gràcies per visitar el nostre lloc web.

 

Les galetes són dades petites que envia un lloc web, i el navegador web de l’usuari les emmagatzema mentre l'usuari hi navega. L’objectiu principal de les galetes és reconèixer els usuaris cada vegada que accedeixen al lloc web i també permeten millorar la qualitat i la facilitat d'ús del nostre lloc web. Les galetes són essencials per al funcionament d'internet. No poden danyar el dispositiu de l'usuari i si s'activen a la configuració del navegador, ajuden a identificar i resoldre possibles errors de funcionament.

Aquestes galetes no recopilen informació identificativa del visitant. Tota la informació que recopilen les galetes és anònima. Només es fan servir per a millorar el funcionament d'un lloc web.

Pots permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades al teu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador del teu ordinador.

Si vols més informació sobre Chrome, fes clic aquí.

Si vols més informació sobre Firefox, fes clic aquí.

Si vols més informació sobre IE, fes clic aquí.

Si vols més informació sobre Safari, fes clic aquí.

Sol·licitud de valoració

Descobriu el valor de la vostra propietat sol·lictant l’evaluació gratuïta d’un dels membres del notres equip d’experts en assesorament immobiliari.

Valoració gratuïta de l'immoble

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile