Finançar la seva propietat

Actualment hi ha diverses ofertes d'hipoteca excel·lents, tot i que a vegades costa saber per on començar. Després de trobar la propietat ideal al millor preu de compra, triar la hipoteca serà probablement la decisió més important del procés. En els darrers anys hi ha hagut un descens continu en els tipus d'interès i molt sovint trobem tipus de canvi favorables entre l'euro i les divises d'altres països.

Mortgage Direct

Lucas Fox col·labora amb Mortage Direct, un dels agents hipotecaris independents més importants d’Espanya. L’equip, encapçalat per Kevin Monger i Katherine Walkadine, té excel·lents relacions amb prestadors hipotecaris locals i estrangers, i analitzaran el marcat per assegurar-se que troben la millor oferta per a cada client.

Mortgage Direct tracta amb tota mena de productes, des de clients que compren per primer cop fins a hipoteques a l’estranger. Poden facilitar-li ofertes exclusives i complexes que no estan disponibles per al gran públic.

Si desitja més informació, visiti la pàgina web de Mortgage Direct o truqui al +34 963 15 60 11.

Financial North

Lucas Fox també col·labora amb Financial North per oferir als nostres clients una visió ampla del sector hipotecari. Financial North, un altre agent hipotecari molt prodigiós, ofereix una gamma de solucions hipotecàries competitives per a inversors residents o no residents, amb flexibilitat quant a terminis flexibles, preus i opcions de pagament. L’objectiu és reduir els tràmits al mínim possible i mitigar qualsevol frontera lingüística per així oferir als compradors estrangers un procés de sol·licitud clar i transparent.

Si desitja més informació, visiti la pàgina web de Financial North o posi’s en contacte amb Goldar al +34 685 528 734.

Informa't sobre les últimes tendències del mercat immobiliari amb les opinions i l'anàlisi dels nostres experts.

Descarrega-t'ho
Descarrega-t'ho