Mortgage Direct

Lucas Fox col·labora amb Mortage Direct, un dels agents hipotecaris independents més importants d’Espanya. L’equip, encapçalat per Kevin Monger i Katherine Walkadine, té excel·lents relacions amb prestadors hipotecaris locals i estrangers, i analitzaran el marcat per assegurar-se que troben la millor oferta per a cada client.

Mortgage Direct tracta amb tota mena de productes, des de clients que compren per primer cop fins a hipoteques a l’estranger. Poden facilitar-li ofertes exclusives i complexes que no estan disponibles per al gran públic.

Si desitja més informació, visiti la pàgina web de Mortgage Direct o truqui al +34 963 15 60 11.

Financial North

Lucas Fox també col·labora amb Financial North per oferir als nostres clients una visió ampla del sector hipotecari. Financial North, un altre agent hipotecari molt prodigiós, ofereix una gamma de solucions hipotecàries competitives per a inversors residents o no residents, amb flexibilitat quant a terminis flexibles, preus i opcions de pagament. L’objectiu és reduir els tràmits al mínim possible i mitigar qualsevol frontera lingüística per així oferir als compradors estrangers un procés de sol·licitud clar i transparent.

Si desitja més informació, visiti la pàgina web de Financial North o posi’s en contacte amb Goldar al +34 685 528 734.

Sol·licitud de valoració

Descobriu el valor de la vostra propietat sol·lictant l’evaluació gratuïta d’un dels membres del notres equip d’experts en assesorament immobiliari.

Valoració gratuïta de l'immoble

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile