Estudi de mercat

Cada any, Lucas Fox ofereix un exhaustiu informe semestral de la profunditat del mercat immobiliari espanyol mitjançant l'ús de les dades internes, així com d'estadístiques i d'informació de fonts externes acreditades.

Informatiu i actualitzat

Els nostres informes són expedients exclusius, informatius i actualitzats. La seva funció és ajudar a prendre decisions fonamentades en la inversió en béns immobles a Espanya.
Aquesta informació abasteix les nostres regions principals (com ara Barcelona, ​​Madrid, Marbella, València, Maresme, Sitges i Eivissa) i engloba una àmplia gamma d'informació en PDF de fàcil comprensió, que inclou:

  • Informació detallada de la tendència dels preus dels immobles
  • Dades actualitzades de la transacció de vendes
  • Tendències nacionals i dades demogràfiques
  • Motivació per comprar
  • Informació completa del preu del lloguer
  • Afluència turística
  • Pressupostos i prediccions dels nostres directors regionals

Aquests informes exclusius són un resum dels fets i xifres publicades, i tradueixen les estadístiques immediates per informar sobre les tendències actuals del mercat immobiliari a Espanya. A més, els comentaris concisos dels nostres directors ajuden a resumir l'àmplia selecció d'informació complexa a informació de fàcil comprensió. Informes recents han demostrat una contínua tendència alcista i un mercat immobiliari molt dinàmic a Espanya.

Consulti els últims informes en castellà:

Informes de mercat de T3 i T4 2015

Informes de mercat de T1 i T2 2015

Descobriu el valor de la vostra propietat sol·lictant l’evaluació gratuïta d’un dels membres del notres equip d’experts en assesorament immobiliari.

Valoració gratuïta de l'immoble

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu