Mercat de capitals residencials

El sector comercial de Lucas Fox està centrat en transaccions del mercat de capital i ha estat creada per atendre la nostra creixent base d'usuaris de clients privats internacionals i d'inversors que busquen una oportunitat d'inversió residencial a Espanya.

El nostre equip d'especialistes és capaç de facilitar solucions integrals per a totes les necessitats del desenvolupament residencial. Els nostres coneixements en profunditat del mercat local ens permet proporcionar una plataforma de servei integral que abasta des de la recerca d'edificis i terrenys, el desenvolupament d'obres noves, proveir als nostres clients de serveis addicionals d'assessorament o de taxacions del valor del mercat, fins a la comercialització i venda de projectes acabats.

Tant Barcelona com Madrid, Marbella, Eivissa i València són còmplices de l'increment de les promocions d'obra nova que arriben al mercat. En totes les zones, una proporció significativa d'aquestes promocions d'obra nova es venen sobre plànol, gairebé sempre al preu de sortida, la qual cosa demostra que està tenint lloc la recuperació immobiliària.

El mercat de capital dels clients de Lucas Fox inclou líders en el desenvolupament tant nacionals com internacionals, fons immobiliaris, capital privat, oficina familiar i empreses d'administració d'actius.
Hem inclòs, recentment, promocions d'obra nova a Casp 33, Balmes 141, Casa Burés, Marlet 1 i Vil·les Bonanova a Barcelona, ​​i Manuel Cortina 1 i José Abascal 48 a Madrid.

Lucas Fox disposa d'un equip intern d'investigació, capacitat per proporcionar estudis detallats del mercat actual, així com un departament de màrqueting intern molt qualificat i un equip de Relacions Públiques encarregat de realitzar campanyes de comercialització a mesura que permeten els inversors vendre i comercialitzar les seves propietats amb el major èxit possible.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per obtenir més informació sobre mercats de capital residencial.

Descobriu el valor de la vostra propietat sol·lictant l’evaluació gratuïta d’un dels membres del notres equip d’experts en assesorament immobiliari.

Valoració gratuïta de l'immoble

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu