Venut
Casa-Bures Preus a consultar Rehabilitació

Casa Burés

Una promoció residencial realment única amb més de 100 anys d'història. Casa Burés, Barcelona.

Una obra mestra modernista amb propietats a estrenar en venda al centre de Barcelona.
Barcelona va ser pionera del moviment modernista a finals del segle XIX i és coneguda i admirada arreu del món per la seva arquitectura modernista. Amb el pas del temps, la majoria dels edificis emblemàtics de l'Eixample s'han convertit en museus de fama mundial, hotels exclusius i la seu d'algunes de les principals organitzacions del món.
Tots excepte un. Casa Burés li ofereix la possibilitat de viure en un dels edificis modernistes més impressionants i més ben conservats del món. Una oportunitat realment única.

Passa molt escasses vegades que els elements més únics i exclusius es combinin per produir una cosa tan summament singular. Ofereix 26 exclusius apartaments reformats, entre ells lofts, àtics i apartaments amb una infinitat de serveis de luxe cobejats i zones comunitàries exclusives; mai hi ha hagut una oportunitat com aquesta a Barcelona, i mai tornarà a existir una ocasió similar.

Casa-Bures Rehabilitació

Extres

Un edifici únic durant més de cent anys: Construïda entre 1900 i 1905, Casa Burés pren el seu nom del seu primer propietari, Francesc Burés, fundador d'una de les empreses tèxtils més pròsperes d'Espanya. Originalment, la planta baixa allotjava la seu de l'empresa, mentre que la primera planta, de 1.000 m², era l'habitatge familiar dels Burés. Les plantes superiors, a les quals s'accedeix a través d'un dels primers ascensors instal·lats a Barcelona, llavors constaven de dotze apartaments de lloguer de 300 m². La façana de l'edifici, a la intersecció del carrer Ausiàs March i el carrer Girona, segueix sent igual de impressionant ara que quan la van construir. No obstant això, és a l'interior on es troba el major tresor de la Casa Burés.

Valors modernistes: La renovació de Casa Burés no només conserva l'estructura de l'edifici i els seus elements decoratius catalogats, sinó que també manté tots els avantatges de la seva arquitectura modernista: llum, espai, habitabilitat, materials d'alta qualitat i màxim confort.

Conservació del passat: Cada porta, finestra, sostre, terra, escultura i full de vitrall ha estat estudiat minuciosament per experts en el patrimoni modernista de Catalunya. Els elements més valuosos van ser restaurats per artesans especialistes, mentre que altres es van substituir per peces idèntiques adaptades a les necessitats de l'actualitat o es van convertir en detalls decoratius. Per exemple, les portes corredisses que abans dividien les habitacions ara separen les zones de dia i de nit. A més, els exquisits patrons del paper pintat que adornaven les parets dels dormitoris van servir d'inspiració per al disseny de les mampares de vidre mòlt que ocupen el seu lloc.

S'ha tingut en compte fins a l'últim detall.

Ubicació

Casa Burés queda molt a prop de Passeig de Gràcia, del Palau de la Música, la Rambla, el mercat de la Boqueria, el recentment remodelat Passeig de Sant Joan, el Parc de la Ciutadella i l'encantador barri del Born a la Ciutat Vella de Barcelona. El recent renovat OneOcean Port Vell i les platges de la Barceloneta queden a poca distància a peu.
Casa Burés té una ubicació magnífica per gaudir al màxim l'estil de vida relaxat de l'Eixample. Restaurants d'estrelles Michelin, cafeteries de disseny, galeries d'art creatives, exquisides botigues de decoració de la llar, botigues independents i exclusives botigues de queviures queden tots a poca distància a peu de l'edifici.

Veure al mapa

Casa-Bures Preus a consultar Rehabilitació

Unitats a aquesta promoció

Tipus Preu Estat Planta Dormitoris Cambres de bany Dimensions Terrace Plànols
Pis - Venut/uda Planta 2 2 2 127m² - -
Pis - Venut/uda Planta 3 3 2 166m² 7m² -
Pis - Venut/uda Planta 4 2 2 127m² - -
Pis - Venut/uda Planta 4 3 3 229m² 19m² -
Àtic - Venut/uda Planta 5 2 2 221m² 4m² -

Informa't sobre les últimes tendències del mercat immobiliari amb les opinions i l'anàlisi dels nostres experts.

Descarrega-t'ho
Descarrega-t'ho