Andorra la Vella

Immobles destacats Andorra la Vella

No és exactament el que busca?

Vegeu més propietats en venda a Andorra la Vella

Immobles i propietats comercials en venda en Andorra

Andorra només comprèn un grapat de muntanyes i de rius serpentejants, però és la millor destinació per gaudir de l'esquí de tots els Pirineus.
A Lucas Fox li oferim un ventall molt ampli d'immobles en venda a Andorra La Vella, la capital del Principat. A més, assessorem els propietaris que volen vendre els seus immobles a clients locals o internacionals.

La majoria dels immobles en venda a Andorra són de nova construcció, ja siguin cases o apartaments. Andorra La Vella és la capital d'Andorra i també n'és el centre comercial principal. Tant a la ciutat com als voltants, hi ha cases adossades, torres i xalets en venda.

Andorra és una opció molt atractiva per als inversors immobiliaris, ja que els preus dels immobles andorrans segueixen experimentant un creixement anual continu. Un dels motius principals d'aquest fenomen és el fet que Andorra és un paradís fiscal i que atrau molts residents que volen gaudir dels beneficis de viure a una zona d'impostos baixos. Més informació sobre la residència i els impostos d'Andorra.

Google map

Informa't sobre les últimes tendències del mercat immobiliari amb les opinions i l'anàlisi dels nostres experts.

Descarrega-t'ho
Descarrega-t'ho