Ordino

Immobles destacats Ordino

No és exactament el que busca?

Vegeu més propietats en venda a Ordino

Cases i apartaments en venda en Ordino, Andorra

A Ordino, Lucas Fox disposa de cases adossades, torres i xalets en venda.
L'estació d'esquí de Pal és a només cinc minuts; a més, Ordino compta amb una escola d'esquí per a nens cada cap de setmana. Els serveis locals són excel·lents; inclouen una piscina, un gimnàs, diversos bars i restaurants de qualitat. Per tant, a Ordino podeu gaudir de jornades ideals, tant a dins com a fora de les pistes d'esquí. Es tracta d'un indret perfecte per a l'adquisició d'una propietat de muntanya, ideal per a l'esquí durant els mesos d'hivern i per al relax i la tranquil·litat durant els llargs i secs estius andorrans.

Andorra és una opció molt atractiva per als inversors immobiliaris, ja que els preus dels immobles andorrans segueixen experimentant un creixement anual continu. Un dels motius principals d'aquest fenomen és el fet que Andorra és un paradís fiscal i que atrau molts residents que volen gaudir dels beneficis de viure a una zona d'impostos baixos.

Més informació sobre la residència i els impostos d'Andorra.
Les previsions són que el creixement econòmic del mercat immobiliari andorrà no s'aturi, ja que els preus de les propietats de moment són força baixos; no hi ha gaire terra on construir i la demanda no para d'augmentar.

Google map

Informa't sobre les últimes tendències del mercat immobiliari amb les opinions i l'anàlisi dels nostres experts.

Descarrega-t'ho
Descarrega-t'ho