Cases i pisos en venda a Turó Park, Barcelona

Lucas Fox us ofereix una àmplia selecció de cases i apartaments en venda a Turó Park de Barcelona. Turó Park és una zona molt exclusiva de la zona alta de Barcelona.

Els immobles en venda a Turó Park es troben en un dels barris més prestigiosos i exclusius de Barcelona. La zona té una gran reputació quant a seguretat, tranquil·litat i intimitat. La proximitat de la plaça de Francesc Macià i l'Avinguda Diagonal fan d'aquest indret una elecció excel·lent per aquells que vulgui viure en una zona residencial exclusiva a tocar del centre de la ciutat.

Les propietats de Turó Park ofereixen unes de les millors vistes de tota Barcelona i estan situades a prop del preciós Jardí Botànic. Segurament, els immobles de més demanda són els àtics del carrer Ferran Agulló, de l'Avinguda Pau Casals, del carrer Bori i Fontestà i del carrer de les Escoles Pies.

Els apartaments en venda al Turó Park són ideals per a famílies, ja que es troben molt a prop dels col·legis internacionals i anglòfons. A més, l'aeroport és molt accessible (a només 15 minuts en cotxe), un factor destacat per a propietaris de negocis. Els apartaments en venda a Turó Park són ideals com a residències permanents i normalment compten amb espai d'oficines. A més, la majoria d'immobles del Turó Park també compten amb espai addicional per a zones del servei.

Podem assessorar els propietaris d'immobles que vulguin vendre els seus immobles i aconseguir fer encaixar cada torre i apartament en venda a Turó Park amb el comprador més indicat. Ens assegurarem d'això fent que els compradors més interessats en les característiques i qualitats específiques del seu immoble el puguin visitar.

Posi's en contacte amb els nostres agents immobiliaris a Barcelona si vol més informació sobre els immobles en venda a Turó Par

Google map

Descobriu el valor de la vostra propietat sol·lictant l’evaluació gratuïta d’un dels membres del notres equip d’experts en assesorament immobiliari.

Valoració gratuïta de l'immoble

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu