Lucas Fox ofereix un ampli ventall de propietats a la venda al Gòtic, incloent apartaments de disseny i propietats a renovar amb un gran potencial.

Lucas Fox Barcelona

Pau Claris 108, pral.
08009 Barcelona
Espanya

Immobles destacats Gótico

No és exactament el que busca?

Vegeu més propietats en venda a Gótico

Pisos en venda i de lloguer al barri del Gòtic, Barcelona

Lucas Fox té una selecció de propietats que inclou apartaments en venda o de lloguer al Barri Gòtic de Barcelona.

Els apartaments en venda al Barri Gòtic són al centre del casc antic de la ciutat (Ciutat Vella), envoltat per alguns dels edificis i monuments culturals més prestigiosos de Barcelona, com, per exemple, la Catedral. La majoria dels nostres àtics en venda o de lloguer ofereixen unes vistes meravelloses del gòtic català.

El Gòtic, també conegut com el Barri Medieval, encara conserva ruïnes romanes de fa 2000 anys, antiques muralles romanes que daten del segle IV dC i ruïnes subterrànies. Disposem de diverses propietats a la Plaça del Rei, on es troba el palau medieval en el qual el rei Ferran i la reina Isabel van rebre a Colom en el seu retorn d'Amèrica.

La nostra oferta de propietats al Barri Gòtic inclou àtics completament renovats i apartaments de luxe amb disseny contemporani, cuines i cambres de bany modernes, que també conserven algunes de les característiques d'època com les parets d'obra vista, les bigues de fusta als sostres i les cornises decoratives.

També tenim propietats que necessiten reformes. En aquest cas, si es reformen, les propietats poden arribar a un alt valor a llarg termini gràcies, entre altres coses, a la mida i la ubicació d'aquests habitatges. Algunes d'aquestes propietats ja inclouen els permisos d'obres.

Els apartaments de luxe de lloguer en aquesta zona permeten accedir fàcilment a qualsevol zona de la ciutat gràcies a la xarxa de transports metropolitans. El laberint d'estrets i sinuosos carrers del Barri Gòtic condueixen a Port Vell, al Port Olímpic, la Via Laeitana i a llocs més comercials com la Rambla de Catalunya o el Passeig de Gràcia.

Consulti la nostra selecció d'àtics en venda i de lloguer o miri la llista dels apartaments en venda i de lloguer al Barri Gòitc de Barcelona. Posi's en contacte amb Lucas Fox per a una selecció personalitzada de propietats que responguin a les seves necessitats i interessos.

Google map

Descobriu el valor de la vostra propietat sol·lictant l’evaluació gratuïta d’un dels membres del notres equip d’experts en assesorament immobiliari.

Valoració gratuïta de l'immoble

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu