Immobles destacats Eixample Esquerre

No és exactament el que busca?

Vegeu més propietats en venda a Eixample Esquerre

Pisos en venda i lloguer a l'Eixample Esquerra de Barcelona

L'Eixample Esquerre és un barri exclusiu del centre de Barcelona, està a prop dels millors restaurants, d'escoles internacionals i de botigues elegants a l'Avinguda Diagonal. Aquesta zona es troba al centre de la ciutat de Barcelona, a l'esquerre del distingit Passeig de Gràcia amb bars excel·lents i botigues de disseny. L'Eixample Esquerre és la llar del barri gai, el qual es troba entre els carrers Balmes, Gran Via, Comte d'Urgell i Aragó. Encara que a les nits és una zona bastant tranquil·la, el nucli antic es troba just al costat, on els visitants compten amb una àmplia varietat de bars i restaurants.

Durant el dia, les àmplies i assolellades avingudes i el traçat en forma de quadrícula de l'Eixample Esquerre són una alternativa agradable pel que fa als sinuosos carrers del nucli antic.

Es pot accedir a l'aeroport de Barcelona en tan sols 20 minuts, a través de la Ronda de Dalt, per tant, seria ideal per un client internacional que busqui un punt de referència modern a la capital catalana. Les propietats tendeixen a ser àmplies i lluminoses amb balcons.

Lucas Fox ofereix una àmplia varietat de propietats en venda i de lloguer a l'Eixample Esquerre.

Google map

Descobriu el valor de la vostra propietat sol·lictant l’evaluació gratuïta d’un dels membres del notres equip d’experts en assesorament immobiliari.

Valoració gratuïta de l'immoble

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu