Pisos en venda i de lloguer al barri de Sant Antoni de Barcelona

El barri de Sant Antoni es troba als afores del districte de l'Eixample de Barcelona, adjacent al Raval i a Poble Sec, i és on es troba el preciós mercat que porta el mateix nom. Dissenyat per Antoni Rovira i Trias, se celebra un mercat de llibres de segona mà els diumenges al matí i es considera el centre de la zona.

L'Avinguda Paral·lel, una de les artèries principals de la ciutat, recorre el límit meridional del barri i ha experimentat una renovació en els últims anys, creant placetes i millorant els carrils bici. El carrer Mistral, actualment completament de vianants, és el carrer més animat del barri i, també és un lloc ideal per prendre alguna cosa en una de les moltes terrasses que s'hi troben.

El barri segueix oferint tots els bars, restaurants i botigues tradicionals que li aporten un ambient antic. Aquests, però, es troben al costat d'establiments més nous i moderns que han posat al dia a Sant Antoni respecte a la resta d'aquesta ciutat tan cosmopolita.

Les propietats a Sant Antoni compten amb preciosos detalls modernistes i segueixen l'arquitectura típica de l'Eixample. Dissenyat pel reconegut arquitecte Cerdà, segueix una distribució quadricular dels carrers, amb la creació de patis interiors. Els apartaments tendeixen a seguir una distribució rectangular típica amb un balcó amb vistes al carrer i una terrassa o segon balcó, el qual dóna a un pati interior tranquil.

Les propietats a Sant Antoni ofereixen un potencial magnífic d'inversió, ja que el barri té una situació estratègica a poca distància a peu de Plaça Catalunya i Les Rambles per una banda, i de Plaça Espanya i la Fira de Barcelona per l'altra. Tot això en un barri barceloní autèntic, allunyat de les onades de turistes.

Google map

Descobriu el valor de la vostra propietat sol·lictant l’evaluació gratuïta d’un dels membres del notres equip d’experts en assesorament immobiliari.

Valoració gratuïta de l'immoble

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu