L’ajudem a trobar una propietat excepcional a Poble-Sec

Busqui la seva propietat ara

Immobles destacats Poble-Sec

No és exactament el que busca?
Vegeu més propietats en venda a Poble-Sec

Ven o lloga de pressa la teva propietat i al preu ideal

Disposem d’una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que busquen comprar o llogar propietats a Espanya, Andorra i Portugal. El nostre equip està experimentat en identificar els millors compradors o inquilins per la teva propietat, i així assegurar que podem vendre o llogar de pressa la teva casa i al preu ideal.

Valoració immobiliària gratuïta

Pisos en venda i de lloguer al barri de Poble Sec, Barcelona

Tenim una amplia oferta d’immobles en venda i de lloguer a Poble Sec, un barri cosmopolita als peus de Montjuïc, a prop del Port Vell.

Tradicionalment, era el típic barri d'immigrants que duien poc temps instal·lats a Barcelona, però la zona s’ha transformat per complet al llarg dels útims anys i, avui dia, compta amb l'Avinguda Paral·lel, un dels llocs claus de la ciutat. Temps enrere, aquest barri es considerava burlesc. Actualment, Poble Sec és un lloc animat, dinàmic i acollidor que atrau a molts turistes. El Paral·lel permet accedir fàcilment al nucli antic del Raval, així com a llocs impressionants com Plaça Espanya o Poble Sec mateix, amb els seus carrers amagats i encantadors.

Les nostres propietats en venda a Poble Sec són una bona oportunitat de viure al bell mig de l'atmosfera vibrant i cultural d’aquest barri cèntric de la ciutat, on trobareu nombroses botigues especialitzades, supermercats, farmàcies, centres comunitaris i botigues locals situades a tots els carrers del barri. Es tracta d'una zona molt ben comunicada a nivell de transport públic. Compta amb diverses estacions de metro, autobusos, taxis i places d'aparcament. Poble Sec també inclou places molt apreciades pels veïns del barri que les freqüenten tant de dia com de nit.

Per als inversors i compradors que busquen una casa o un apartament a Barcelona, hi ha oportunitats excel·lents de cases en venda disponibles al peu de la muntanya d’aquest famós barri barceloní. Algunes propietats en venda a Poble Sec necessiten una renovació completa, això permet dissenyar el seu domicili al seu propi gust, mentre que d’altres ja estan reformades amb un disseny contemporani i acabats moderns, d’acord amb els estàndards actuals.


També tenim apartaments de luxe de lloguer a Poble Sec, disponibles per llogar a curt o llarg termini. Aquestes increïbles propietats estan moblades i en perfectes condicions per instal·lar-s'hi. Això li permet tenir temps per visitar el barri i els seus voltants, plens d'estudis d'artistes, dels millors bars de tapes de la ciutat i d'alguns dels principals llocs d'interès cultural de la ciutat. La Fundació Joan Miró, el famós edifici Three Chimneys de Fecsa-Endesa, El Molino reformat i les atraccions del Parc de Montjuïc, situat a Poble Sec.

També comptem amb apartaments i projectes de construcció d'apartaments.

Consulti les nostres propietats en venda i de lloguer a Poble Sec a continuació o contacti amb els nostres agents immobiliaris per obtenir una selecció personalitzada de cases i apartaments en venda o apartaments de luxe de lloguer a Poble Sec.

Google map

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile