Lucas Fox ofereix una excel·lent selección de propietats a la venda a Gràcia, incloent pisos i àtics amb característiques originals i meravelloses.

Lucas Fox Barcelona

Pau Claris 108, pral.
08009 Barcelona
Espanya

Pisos en venda i de lloguer al barri de Gràcia de Barcelona

Gràcia, juntament amb St. Gervasi i Sarrià, antigament era un dels petits pobles que es va incorporar a Barcelona quan es va ampliar la dècada del 1890.

Igual que les altres parts antigues, Gràcia té un encreuat de carrers estrets i moltes places, ideal per a la gent que busca fer dels seus vespres d'estiu vetllades divertides. Algunes de les millors places de Gràcia són la Plaça del Sol i Plaça Revolució.

Es caracteritza per tenir un aire bohemi i diferent del de la resta de Barcelona, Gràica té una gran varietat de bars funkies, restaurants, galeries i mercats locals escampats per tot el barri i el principal carrer de Gràcia, Gran de Gràcia (continuació del Passeig de Gràcia).

A l'agost, la zona acull el Festival de Gràcia, pel qual es decoren tots els carrers i fa una competició entre barris. Els carrers estan plens de gent ballant i de festa fins la matinada.

La xarxa de transports és molt bona al centre de Gràcia (metro, línies de bus que van per tot el Gran de Gràcia), però a l'est de Gràcia les línies de transport no són tan àmplies, i pot resultar un problema. També hi ha bon accés per carretera.

Google map

Descobriu el valor de la vostra propietat sol·lictant l’evaluació gratuïta d’un dels membres del notres equip d’experts en assesorament immobiliari.

Valoració gratuïta de l'immoble

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu