L’ajudem a trobar una propietat excepcional a Gràcia

Busqui la seva propietat ara

Gràcia

Lucas Fox ofereix una excel·lent selección de propietats a la venda a Gràcia, incloent pisos i àtics amb característiques originals i meravelloses.

Pisos en venda i de lloguer a Gràcia, Barcelona - Lucas Fox

Ven o lloga de pressa la teva propietat i al preu ideal

Disposem d’una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que busquen comprar o llogar propietats a Espanya, Andorra i Portugal. El nostre equip està experimentat en identificar els millors compradors o inquilins per la teva propietat, i així assegurar que podem vendre o llogar de pressa la teva casa i al preu ideal.

Valoració immobiliària gratuïta

Pisos en venda i de lloguer al barri de Gràcia de Barcelona

Gràcia, juntament amb St. Gervasi i Sarrià, antigament era un dels petits pobles que es va incorporar a Barcelona quan es va ampliar la dècada del 1890.

Igual que les altres parts antigues, Gràcia té un encreuat de carrers estrets i moltes places, ideal per a la gent que busca fer dels seus vespres d'estiu vetllades divertides. Algunes de les millors places de Gràcia són la Plaça del Sol i Plaça Revolució.

Es caracteritza per tenir un aire bohemi i diferent del de la resta de Barcelona, Gràica té una gran varietat de bars funkies, restaurants, galeries i mercats locals escampats per tot el barri i el principal carrer de Gràcia, Gran de Gràcia (continuació del Passeig de Gràcia).

A l'agost, la zona acull el Festival de Gràcia, pel qual es decoren tots els carrers i fa una competició entre barris. Els carrers estan plens de gent ballant i de festa fins la matinada.

La xarxa de transports és molt bona al centre de Gràcia (metro, línies de bus que van per tot el Gran de Gràcia), però a l'est de Gràcia les línies de transport no són tan àmplies, i pot resultar un problema. També hi ha bon accés per carretera.

Google map

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile