Madrid

Immobles destacats Madrid

No és exactament el que busca?

Vegeu més propietats en venda a Madrid

Madrid és la capital i la ciutat més gran d'Espanya. És una ciutat de molta importància cultural i política i un dels centres econòmics d'Europa. Gràcies al seu rendiment econòmic, la seva qualitat de vida i les dimensions del seu mercat, Madrid és considerada el centre financer principal de la Península Ibèrica.

La majoria de les empreses espanyoles més importants tenen la seu a Madrid, que també alberga la seu de tres de les 100 empreses més grans del món. L'aeroport internacional de Barajas és un dels més importants d'Europa i proporciona unes connexions excel·lents amb la resta del continent i del món.

Tot i comptar amb una infraestructura moderna, Madrid ha conservat l'ambient i l'aspecte de molts dels seus barris i carrers històrics. Entre les atraccions turístiques més conegudes hi ha el Palau Reial de Madrid, el Teatro Real i tres museus d'art superbs: el Museu del Prado, el Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) i el Museu Thyssen-Bornemisza.

A més, Madrid ofereix una qualitat de vida envejable: la ciutat és plena de parcs i d'espais verds, i gaudeix d'una vida nocturna impressionant, amb discoteques, bars i restaurants de qualitat. L'equip de futbol del Reial Madrid també ha contribuït a la popularització de la ciutat.

A Lucas Fox us oferim una àmplia selecció d'immobles en venda i de lloguer a Madrid, com ara apartaments i cases en venda i de lloguer a la ciutat. A més, assessorem els propietaris que volen vendre els seus immobles a clients locals o internacionals.

El ventall d'immobles en venda i de lloguer a Madrid és molt divers: disposem tant d'apartaments de ciutat tradicionals i contemporanis a les millors zones del centre de Madrid, com ara el districte de Salamanca, com de cases unifamiliars en venda i de lloguer a zones residencials exclusives com ara La Moraleja i Aravaca.

Les propietats de Madrid són una inversió immobiliària excel·lent, ja que es tracta d'una destinació preferent per a totes les empreses multinacionals que volen fer negocis a Espanya. Madrid compta amb un estil de vida fantàstic, uns col·legis internacionals de primera i unes connexions ideals amb Europa i la resta del món.

Com que moltes empreses internacionals i locals obren sucursals a Madrid, Lucas Fox també disposa d'immobles comercials: oficines, locals i hotels en venda i de lloguer. Podeu contactar amb els nostres agents immobiliaris si voleu més informació sobre la compra, venda o lloguer d'immobles a Madrid. A més, podem oferir-vos assessorament general i brindar-vos els nostres serveis fets a mida que s'adapten a cada client.

Google map

Vegeu més zones destacades en Madrid.

Lucas Fox ofereix una extensa cartera de propietats a les zones clau de Madrid.

Per a més informació sobre les nostres zones o propietats, poseu-vos en contacte amb la nostra seu central.

Oficina Central Lucas Fox

Passeig de Gràcia 78, Principal 2º
08008 Barcelona
Espanya

tel. (+34) 933 562 989
fax (+34) 933 041 848
[email protected]

Informa't sobre les últimes tendències del mercat immobiliari amb les opinions i l'anàlisi dels nostres experts.

Descarrega-t'ho
Descarrega-t'ho