Aravaca

Immobles destacats Aravaca

No és exactament el que busca?

Vegeu més propietats en venda a Aravaca

Aravaca és un barri de Madrid situat al districte de Moncloa-Aravaca, a només 9 quilòmetres de la Puerta del Sol i del centre de Madrid, a l’altra banda del parc immens de Casa de Campo. El barri es divideix en tres zones: Aravaca, Valdemarín i El Plantío.

Aravaca és un suburbi residencial exclusiu de Madrid i conté zones com Diplomáticos, cèlebre entre les famílies internacionals que es traslladen a la ciutat. Aravaca està molt ben comunicada amb el municipi Pozuelo de Alarcón, amb el qual limita. La població, de gairebé 30.000 habitants, la forma principalment gent que es desplaça per treballar a Madrid i a la zona metropolitana. La xarxa de transport públic compta a Aravaca amb autobusos que porten al centre de la ciutat i que passen cada 10 minuts, una estació de tren (línies C-7 i C-10) i dues parades d’una línia de metro lleuger (ML-2).

A Lucas Fox us oferim una àmplia selecció d’immobles en venda i de lloguer a Aravaca, com ara apartaments i cases en venda i de lloguer al barri. A més, assessorem els propietaris que volen vendre els seus immobles a clients locals o internacionals.

La selecció d’immobles en venda i de lloguer d’Aravaca és de primera qualitat: disposem d’apartaments contemporanis en venda i de lloguer amb instal·lacions comunitàries, de cases unifamiliars en venda i de lloguer i de blocs de pisos exclusius amb tota mena de serveis de luxe i de seguretat.

Les propietats de Madrid són una inversió immobiliària excel·lent, ja que es tracta d’una destinació preferent per a totes les empreses multinacionals que volen fer negocis a Espanya. Madrid compta amb un estil de vida fantàstic, uns col·legis internacionals de primera i unes connexions ideals amb Europa i la resta del món.

Podeu contactar amb els nostres agents immobiliaris si voleu més informació sobre la compra, venda o lloguer d’immobles d’Aravaca. A més, podem oferir-vos assessorament general i brindar-vos els nostres serveis fets a mida que s’adapten a cada client.

Google map

Informa't sobre les últimes tendències del mercat immobiliari amb les opinions i l'anàlisi dels nostres experts.

Descarrega-t'ho
Descarrega-t'ho