La Moraleja

Immobles destacats La Moraleja

No és exactament el que busca?

Vegeu més propietats en venda a La Moraleja

La Moraleja és una zona residencial exclusiva situada al municipi d’Alcobendas, entre el centre de Madrid i l’aeroport internacional de Barajas. Limita amb les urbanitzacions de luxe d’El Soto i El Encinar de los Reyes. Entre les tres zones trobem diversos centres comercials, un ventall de restaurants i 16 col·legis internacionals. Aquestes tres urbanitzacions alberguen els immobles més exclusius de la regió de Madrid.

A la zona hi ha unes instal·lacions esportives magnífiques; entre d’altres, dos camps de golf impecables. A més, la Ciudad Real Madrid és molt a prop, a Valdebebas. Moltes empreses multinacionals tenen la seu a la zona de La Moraleja; n’és un exemple la impressionant seu de Telefónica, S.A. La reserva natural de Valdelatas limita amb un costat de La Moraleja i és ideal per a passejades a peu o en bicicleta.

A Lucas Fox us oferim una àmplia selecció d’immobles en venda i de lloguer a La Moraleja, com ara apartaments i cases en venda i de lloguer. A més, assessorem els propietaris que volen vendre els seus immobles a clients locals o internacionals.

Els nostres immobles en venda i de lloguer de La Moraleja són bàsicament cases de luxe en zones residencials molt exclusives.

Les propietats de Madrid són una inversió immobiliària excel·lent, ja que es tracta d’una destinació preferent per a totes les empreses multinacionals que volen fer negocis a Espanya. Madrid compta amb un estil de vida fantàstic, uns col·legis internacionals de primera i unes connexions ideals amb Europa i la resta del món.

Podeu contactar amb els nostres agents immobiliaris si voleu més informació sobre la compra, venda o lloguer d’immobles de La Moraleja. A més, podem oferir-vos assessorament general i brindar-vos els nostres serveis fets a mida que s’adapten a cada client.

Google map

Informa't sobre les últimes tendències del mercat immobiliari amb les opinions i l'anàlisi dels nostres experts.

Descarrega-t'ho
Descarrega-t'ho