El Gironés

Immobles destacats El Gironés

No és exactament el que busca?

Vegeu més propietats en venda a El Gironés

Cases i pisos en venda al Gironés

A Lucas Fox Costa Brava oferim una àmplia selecció d’immobles en venda i de lloguer a la comarca del Gironès: apartaments de ciutat, cases adossades o aïllades, torres, cases de camp, masies, ruïnes de masies, castells i hotels en venda. A més, assessorem els propietaris que volen vendre els seus immobles a clients locals o internacionals.

La Girona contemporània ha anat creixent principalment a la riba sud del riu Onyar, que travessa el centre de la ciutat, mentre que el casc antic, pintoresc i de carrers estrets i medievals, es troba a la riba nord. Al centre d’aquest casc antic preciós i molt ben conservat hi ha una catedral gòtica majestuosa, Santa Maria de Girona.

Molts barcelonins compren immobles al Gironès que fan servir de segones residències. Les zones rurals al voltant del Gironès són un dels millors indrets on comprar i restaurar immobles rurals; Lucas Fox disposa d’una àmplia selecció de propietats en venda a la regió, com ara solars, ruïnes de masies, masies semi-restaurades o de luxe, terrenys, hotels o castells en venda.

Entre els pobles i municipis més destacats del Gironès trobem Canet d’Adri, Bescanó, Sant Martí de Llémena, Sant Gregori, Llagostera, Celrà, Bordils, Cassà de la Selva, Llambilles i Madremanya. L’escola anglesa Saint George’s School és a Fornells de la Selva, a cinc minuts de Girona.

Pot contactar amb els nostres agents immobiliaris si vol més informació sobre la compra, venda o lloguer d’immobles del Gironès.

Google map

Informa't sobre les últimes tendències del mercat immobiliari amb les opinions i l'anàlisi dels nostres experts.

Descarrega-t'ho
Descarrega-t'ho