València ciutat

Immobles destacats València ciutat

No és exactament el que busca?

Vegeu més propietats en venda a València ciutat

Venda i lloguer d'àtics, pisos i cases en València Ciutat 

València és una ciutat preciosa amb història des de temps dels romans. En els últims anys ha rebut grans inversions; ha patit una reurbanització significativa i s’hi han creat molts immobles residencials nous.

Lucas Fox disposa de cases, apartaments i àtics en venda a la ciutat de València. També tenim immobles en venda a la Costa de València, i a l’interior de València.

A Lucas Fox us oferim un ventall molt ampli de propietats en venda a València. A més, assessorem els propietaris que volen vendre els seus immobles a clients locals o internacionals.

València té un casc antic encantador, la Ciutat Vella, i gran part de la ciutat és a les ribes de riu Túria. Recentment, la zona del port de València ha patit moltes remodelacions i s’hi han edificat molts immobles residencials. L’any 2007, València es va convertir en la primera ciutat europea seu de la regata internacional de vela Copa Amèrica (America’s Cup). L’any 2009 va tornar-la a acollir. L’any 2011, València hostatjarà un Gran Premi d’Europa de Fórmula 1.

La nostra selecció d’immobles en venda a València és diversa; inclou tant apartaments i àtics clàssics en venda a Ciutat Vella i als carrers sinuosos del Barri del Carme; pisos moderníssims a les noves zones de port de la ciutat, molts dels quals tenen vistes del mar. També hi ha la possibilitat de comprar projectes de restauració al centre de la ciutat.

Les propietats valencianes són una inversió immobiliària excel·lent; la ciutat de València i les zones que l’envolten són indrets preferents a l’hora de traslladar-se o adquirir una segona residència gràcies a un clima fantàstic i a la qualitat dels seus col·legis internacionals.

Podeu contactar amb els nostres agents immobiliaris si voleu més informació sobre la compra, venda o lloguer d’immobles a la ciutat de València.

Google map

Vegeu més zones destacades en València ciutat.

Lucas Fox ofereix una extensa cartera de propietats a les zones clau de València ciutat.

Per a més informació sobre les nostres zones o propietats, poseu-vos en contacte amb la nostra seu central.

Lucas Fox Valencia

Calle Hernán Cortés 28
46004 Valencia
Espanya

tel +34 960 077 790
fax +34 933 041 848
[email protected]

Informa't sobre les últimes tendències del mercat immobiliari amb les opinions i l'anàlisi dels nostres experts.

Descarrega-t'ho
Descarrega-t'ho