L’ajudem a trobar una propietat excepcional a València

Busqui la seva propietat ara

Immobles destacats València

No és exactament el que busca?
Vegeu més propietats en venda a València

Ven o lloga de pressa la teva propietat i al preu ideal

Disposem d’una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que busquen comprar o llogar propietats a Espanya, Andorra i Portugal. El nostre equip està experimentat en identificar els millors compradors o inquilins per la teva propietat, i així assegurar que podem vendre o llogar de pressa la teva casa i al preu ideal.

Valoració immobiliària gratuïta

València és una bonica ciutat que data de temps romans. Recentment ha rebut inversions substancials i ha patit una reurbanització significativa amb moltes propietats residencials noves.

Lucas Fox ofereix cases, apartaments, pisos, àtics en venda a la ciutat de València. També disposem de propietats en venda a la costa de València i a l'interior de València.

Lucas Fox ofereix una gran varietat de propietats en venda i lloguer a València. També som especialistes en ajudar els propietaris a vendre les seves propietats de València a clients locals i internacionals.

La ciutat de València té un casc antic molt bonic i gran part de la ciutat està construïda al costat del riu Túria. Des de fa uns anys la zona del port de València ha experimentat una remodelació significativa amb la creació de propietats residencials noves.

El 2007 València va ser la primera ciutat europea a agafar la Copa d'Amèrica de Vela,i, el 2009, es va tornar a celebrar a la ciutat. El 2008, es va celebrar a València la Fórmula 1, que va tenir lloc en un circuit urbà.

La varietat de propietats en venda a la ciutat de València és diversa, des de clàssics pisos i àtics en venda a Ciutat Vella i als carrers sinuosos del Barri del Carme fins a elegants i moderns pisos en venda al Port de València, molts amb vistes al mar. Així i tot, és possible comprar edificis que necessiten renovació en el centre de la ciutat.

Google map

Vegeu més zones destacades en València.

Lucas Fox ofereix una extensa cartera de propietats a les zones clau de València.

Per a més informació sobre les nostres zones o propietats, poseu-vos en contacte amb la nostra seu central.

Lucas Fox Valencia

Calle Hernán Cortés 28
46004 Valencia
Espanya

tel. (+34) 960 077 790
tel. (+34) 609 250 048
fax (+34) 933 041 848
[email protected]

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile