Baix Empordà

Immobles destacats Baix Empordà

No és exactament el que busca?

Vegeu més propietats en venda a Baix Empordà

Cases i pisos en venda al Baix Empordà, Girona

A Lucas Fox Costa Brava oferim una àmplia selecció d’immobles en venda i de lloguer al Baix Empordà: solars, ruïnes de masies, immobles semi-restaurats, masies de luxe, cases de camp, cases adossades i hotels en venda. A més, assessorem els propietaris que volen vendre els seus immobles a clients locals o internacionals.

El Baix Empordà, una de les millors zones per adquirir immobles a la província de Girona, es troba a l’est de la ciutat de Girona i s’estén al llarg de la Costa Brava fins a limitar al nord amb l’Alt Empordà.

Gran part de la comarca del Baix Empordà l’ocupa el massís de les Gavarres (catalogat com a parc natural per la Comissió d’Urbanisme de Girona), una alineació muntanyosa d’uns 350 km2 que s’estén des de la ciutat de Girona fins a les poblacions de Palamós i Castell-Platja d’Aro.

Al límit de les Gavarres comença la zona del Triangle d’Or, un dels millors indrets per adquirir un immoble a la província de Girona, que comprèn les poblacions medievals de Monells, Púbol, Rupià, Foixà, Peratallada, Ullastret i Pals. La capital de la comarca, La Bisbal d’Empordà, també és un municipi medieval i és a només 18 km de Girona i a 16 km de la Costa Brava.

Pot contactar amb els nostres agents immobiliaris si vol més informació sobre la compra, venda o lloguer d’immobles del Baix Empordà.

Google map

Informa't sobre les últimes tendències del mercat immobiliari amb les opinions i l'anàlisi dels nostres experts.

Descarrega-t'ho
Descarrega-t'ho