Golden Mile Real Estate - Lucas Fox Luxury Properties

Lucas Fox Marbella

Urb. La Alzambra, Local 2
29660 Nueva Andalucia, Marbella
Espanya

Propietats a la venda en Golden Mille, Marbella

Lucas Fox s'especialitza en la venda i el lloguer de propietats a la Milla d'Or.

També assessorem als clients que desitgin vendre la seva propietat a clients locals o internacionals.

A la localitat coneguda com la Milla d'Or, es troben moltes de les propietats més impressionants de la regió. La Milla d'Or comença a l'oest de Marbella i s'estén fins a Puerto Banus.

La Milla d'Or està dividida per una autopista. Cap a un costat, hi ha la part de la Milla d'Or que arriba fins a la costa. Aquesta zona és la més desenvolupada. A part de magnífiques viles i apartaments, també hi ha botigues, bars i restaurants. Cap a l'altre costat de l'autopista hi ha la zona de la Milla d'Or que s'estén cap a les muntanyes. Aquesta zona no està tan urbanitzada i és més tranquil·la.

Lucas Fox compta amb una àmplia selecció de propietats de luxe a la Milla d'Or (cases, vil·ls, pisos i apartaments).

Per a més informació sobre la compra, la venda o el lloguer d'una propietat a la Milla d'Or, poseu-vos en contacte amb els nostres agents immobiliaris.

Oferim serveis de gestió immobiliària personalitzats que s'adapten a cada client per ajudar-li a trobar la propietat a la Milla d'Or que respon a les seves exigències.

Google map

Descobriu el valor de la vostra propietat sol·lictant l’evaluació gratuïta d’un dels membres del notres equip d’experts en assesorament immobiliari.

Valoració gratuïta de l'immoble

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu