Informació sobre les despeses immobiliàries anuals

Impost sobre els béns immobles: Es paga anualment. Es calcula a partir del valor cadastral assignat per Hisenda. Recomanem que s'informi de l'IBI d'una propietat abans de la compra, ja que varia segons el municipi.

Impost sobre la renda: Es paga anualment. Si és propietari d'un immoble, se suposa que en treu beneficis i, per tant, ha de pagar un impost. Sol oscil·lar entre el 0,25% i el 0,5% del valor cadastral (que normalment és molt menor que el valor que apareix a l'escriptura).

Impost sobre la renda de no residents: S'ha de pagar aquesta versió de l'impost sobre la renda a Espanya en els casos següents:

1. No resideix a Espanya

2. Posseeix una propietat a Espanya

3. La propietat és exclusivament per ús personal i no de lloguer

4. No està subjecte a cap altre tipus d'impost a Espanya

Encara que no en tregui cap benefici de la propietat, a Espanya les autoritats reguladores entenen que del fet de tenir una propietat ja en deriva un benefici i per tant s'ha de pagar un impost.

La base taxativa de l'IRNR és el 2% del valor cadastral de la propietat o el 1,1%, si el valor cadastral s'ha revisat després de l'1 de gener de 1994. La taxa d'impost: 24% (25% el 2006 i abans). L'impost es paga anualment.

El valor cadastral de la propietat és inferior al valor actual. Aquest impost normalment equival a un 0,2% del valor de la propietat.

Impost sobre el patrimoni: Per l'exercici fiscal de 2012 i 2013 tot aquell que tingui una propietat a Espanya (residents i no residents) ha de pagar un impost sobre el patrimoni que es basa en el valor net dels actius a Espanya després de deduccions, com ara hipoteques.

Aquest impost es paga als governs de les comunitats autònomes.
L'impost es basa en el valor net de la seva propietat i altres actius que tingui a Espanya (accions, fons bancaris, col·lecció d'art, etc.) amb un mínim exempte de 700 000€ per a no residents i 500 000€ per a residents.

La taxa de l'impost funciona en una escala con taxes marginals que oscil·len del 0,2% al 2,5%.

A més, si dos clients adquireixen la propietat, l'impost sobre el patrimoni es divideix en dos (ex. la compra d'una propietat de 800 000€ per una parella, comptaria com a 400 000€ cadascun i, per tant, l'impost no seria aplicable).

Propietats vistes recentment

Sol·licitud de valoració

Descobriu el valor de la vostra propietat sol·lictant l’evaluació gratuïta d’un dels membres del notres equip d’experts en assesorament immobiliari.

Valoració gratuïta de l'immoble

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

074508
Mobile