Immobles destacats Salamanca

No és exactament el que busca?

Vegeu més propietats en venda a Salamanca

El districte residencial de Salamanca és un dels 21 districtes que conformen la ciutat de Madrid. La zona data del segle XIX i duu el nom del seu constructor, José de Salamanca y Mayol.

El districte de Salamanca és, sens dubte, una de les zones més exclusives de la ciutat. Tot madrileny de classe privilegiada sap que la plaça del Marquès de Salamanca i els Jardins del Retiro separen la zona més rica de la més popular. En els últims anys, el districte també s’ha convertit en una zona comercial molt important a la ciutat. Les compres de luxe s’articulen al voltant del carrer de Serrano, probablement el carrer comercial més exclusiu d’Espanya, i els de Claudio Coello i Ortega y Gasset. Els barris que formen el districte de Salamanca són Recoletos, Goya, Fuente del Berro, Guindalera, Lista i Castellana.

A Lucas Fox us oferim una àmplia selecció d’immobles en venda i de lloguer a Salamanca, com ara apartaments i cases en venda i de lloguer. A més, assessorem els propietaris que volen vendre els seus immobles a clients locals o internacionals.

La nostra selecció d’immobles en venda i de lloguer a Salamanca és diversa; inclou apartaments de ciutat moderns i tradicionals, tant en venda com de lloguer.

Les propietats de Madrid són una inversió immobiliària excel·lent, ja que es tracta d’una destinació preferent per a totes les empreses multinacionals que volen fer negocis a Espanya. Madrid compta amb un estil de vida fantàstic, uns col·legis internacionals de primera i unes connexions ideals amb Europa i la resta del món.

Podeu contactar amb els nostres agents immobiliaris si voleu més informació sobre la compra, venda o lloguer d’immobles al districte de Salamanca. A més, podem oferir-vos assessorament general i brindar-vos els nostres serveis fets a mida que s’adapten a cada client.

Google map

Vegeu més zones destacades en Salamanca.

Lucas Fox ofereix una extensa cartera de propietats a les zones clau de Salamanca.

Per a més informació sobre les nostres zones o propietats, poseu-vos en contacte amb la nostra seu central.

Lucas Fox Madrid

Calle Bárbara de Braganza 8
28004 Madrid
Espanya

tel +34 912 900 182
[email protected]

Descobriu el valor de la vostra propietat sol·lictant l’evaluació gratuïta d’un dels membres del notres equip d’experts en assesorament immobiliari.

Valoració gratuïta de l'immoble

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu