Alt Empordà

Immobles destacats Alt Empordà

No és exactament el que busca?

Vegeu més propietats en venda a Alt Empordà

Cases i pisos en venda a l'Alt Empordà, Girona

A Lucas Fox Costa Brava oferim una àmplia selecció d’immobles en venda i de lloguer a l’Alt Empordà: solars, ruïnes de masies, torres i apartaments em camps de golf, cases de camp, terrenys, castells, hotels i masies de luxe en venda. A més, assessorem els propietaris que volen vendre els seus immobles de Girona a clients locals o internacionals.

La comarca de l’Alt Empordà, fronterera amb França, marca l’inici de l’extrem nord de la Costa Brava i és molt coneguda gràcies a poblacions costaneres turístiques com ara Cadaqués, Roses, Empuriabrava o L’Escala. Tot i així, les regions interiors de la comarca satisfan també molt positivament els clients que vulguin immobles a l’Alt Empordà.

El camp d’aquesta zona és exuberant i tortuós. Hi trobem masies catalanes fetes de pedra i cases rurals en venda, moltes de les quals tenen vistes de les muntanyes nevades dels Pirineus. La proximitat amb l’aeroport internacional de Girona i el TGV entre Barcelona i la frontera francesa (amb parada a Figueres) fan de l’Alt Empordà una zona molt atractiva per a les inversions immobiliàries.

Pot contactar amb els nostres agents immobiliaris si vol més informació sobre la compra, venda o lloguer d’immobles de l’Alt Empordà.

Google map

Informa't sobre les últimes tendències del mercat immobiliari amb les opinions i l'anàlisi dels nostres experts.

Descarrega-t'ho
Descarrega-t'ho