Sant Feliu de Guíxols

Lucas Fox ofereix una excel·lent selecció d'immobles en venda a Sant Feliu de Guíxols, des d'apartaments i cases adossades de luxe fins a vil·les a l’exclusiva urbanització de Punta Brava.

Lucas Fox Begur

Calle Forgas i Elias 6
17255 Begur
Espanya

Immobles destacats Sant Feliu de Guíxols

Cases en venda a Sant Feliu de Guíxols, Girona

Lucas Fox ofereix una varietat d’immobles en venda a la Costa Brava, a Sant Feliu de Guíxols i a les zones properes, com vil·les costaneres de luxe, cases adossades, apartaments i habitatges exclusius al complex residencial de Punta Brava.

Sant Feliu de Guíxols és un poble encantador a la vora del mar situat al cor del Baix Empordà, a la província de Girona, a 1 hora al nord de Barcelona i a 35 km de l'aeroport internacional de Girona. El poble és conegut pel seu passeig marítim, la seva increïble platja de sorra, el seu port (un dels més grans de la zona) i el seu mercat diari. La costa fa més del 10 km, amb moltes platges de sorra petites entre les pinedes.

A 5 km al sud del poble hi ha la urbanització residencial de luxe de Punta Brava, un impressionant complex situat als penya-segats de la Costa Brava amb algunes de les propietats més exclusives del litoral.

Google map

Informa't sobre les últimes tendències del mercat immobiliari amb les opinions i l'anàlisi dels nostres experts.

Descarrega-t'ho
Descarrega-t'ho