Lucas Fox ofereix una gran selecció d'immobles a Sitges en venda a les zones de Mas d'en Serra i Els Cards, des de vil·les a moderns dúplex i àtics amb piscines comunitàries.

Lucas Fox Sitges

Calle Major, 34
08870 Sitges
Espanya

Cases i pisos en venda a Mas d'en Serra / Els Cards

Lucas Fox ofereix una gran selecció d'immobles a Sitges en venda a les zones de Mas d'en Serra i Els Cards, des de vil·les a moderns dúplex i àtics amb piscines comunitàries. Les fantàstiques vistes al mar, la proximitat a tots els serveis i el fàcil accés a Barcelona i al seu aeroport són factors que fan que els immobles a Mas d'en Serra i a Els Cards siguin una excel·lent opció com a primera o segona residència.

Mas d'en Serra i Els Cards són tranquil·les zones residencials que es troben entre Sitges i Vilanova i La Geltrú, es pot arribar a totes dues en 5 minuts amb cotxe. La ubicació d'aquestes dues zones residencials proporciona seguretat i tranquil·litat per als residents, a més es pot arribar fàcilment a botigues, restaurants, el port i la platja de Sitges i al Camp de Golf de Terramar en tan sols pocs minuts.

La majoria de propietats en venda en aquesta zona tenen vista sobre el mar. Sovint, els apartaments formen part de promocions d'obra nova amb excel·lents instal·lacions comunitàries com les piscines, els jardins ben cuidats i els serveis de consergeria. Encara que les propietats en venda a Mas d'en Serra i a Els Cards estiguin allunyades de l'enrenou de Sitges, compten amb l'avantatge d'estar a molt poca distància a peu de botigues, bancs, transport públic i col·legis internacionals. Les dues zones residencials estan molt prop de la carretera, el que proporciona fàcil accés a Barcelona i l'aeroport.

Google map

Descobriu el valor de la vostra propietat sol·lictant l’evaluació gratuïta d’un dels membres del notres equip d’experts en assesorament immobiliari.

Valoració gratuïta de l'immoble

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu