Vendre cases i apartaments amb Lucas Fox

Amb més de 10 anys d'experiència en el mercat immobiliari espanyol, el nostre extens equip d'agents professionals multilingües de vendes i lloguers compten amb un coneixement detallat del mercat local en totes les nostres regions.

Contacti amb nosaltres

Tenim una base de dades cada vegada més gran de clients nacionals i internacionals que busquen activament una propietat en venda a Espanya. El nostre equip d'analistes són experts en trobar els compradors apropiats per la seva propietat, d'aquesta manera ens assegurem que podem vendre la seva casa de manera més eficient.

Totes les nostres propietats gaudeixen de fotografies professionals, traduccions a l'anglès, espanyol, francès, suec, neerlandès, rus i àrab, així com publicitat en els portals més destacats del món i els nostres butlletins informatius mensuals, amb una base de dades de més 35.000 clients.

Amb les captacions exclusives de Lucas Fox, els clients es beneficien de:

 • La màxima cobertura al lloc web de Lucas Fox (més de 120.000 visites mensuals)
 • Propietat destacada als butlletins informatius mensuals
 • Vídeo sobre la propietat al lloc web i al canal digital de Lucas Fox
 • Inclusió a les campanyes de publicitat en premsa

Ven o llogui la seva propietat més ràpidament i al millor preu

 • Entenem que totes les propietats són úniques i trobarem la millor estratègia per tal de vendre la seva propietat a Espanya amb èxit.
 • La promocionem directament en els mercats internacionals i locals per donar la màxima publicitat possible a diversos països
 • Lucas Fox rep una gran cobertura mediàtica per les seves vendes i lloguers
 • L'agència demostra els seus coneixements del mercat i la seva professionalitat amb comunicats de premsa i informes de mercat, a més apareix a la premsa internacional i local.
 • El nostre equip d'agents immobiliaris multilingües parlen amb els compradors en la seva pròpia llengua, per tal que el procés sigui el més fàcil possible
 • El nostre enfocament professional i de màrqueting fa que siguem l'opció ideal per vendre la seva propietat a Espanya.
 • Les nostres oficines tenen llistes actualitzades de clients que busquen propietats en venda a Espanya i el nostre objectiu sempre és trobar al client adequat per a la propietat adequada, de manera que li estalviem al client un temps molt valuós.

Tenim una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que cerquen activament comprar propietats en Espanya, i el nostre equip intern d'anàlisis te experiència en identificar als compradors adequats per la seva propietat, per garantir que puguem vendre la seva casa, el més ràpid possible.

Rod Jamieson

Valoració gratuïta de la seva propietat

Un dels membres del nostre equip d'experts en assessorament immobiliari li proporcionarà una avaluació gratuïta. Deixi les seves dades i Lucas Fox es posarà en contacte amb vostè de seguida.

Leave this field empty

Si us plau, doneu-nos més informació sobre el vostre immoble: on es troba, les dimensions que té i de quines característiques especials disposa.

Informa't sobre les últimes tendències del mercat immobiliari amb les opinions i l'anàlisi dels nostres experts.

Descarrega-t'ho
Descarrega-t'ho