L’ajudem a trobar una propietat excepcional a Lisboa

Busqui la seva propietat ara

Ven o lloga de pressa la teva propietat i al preu ideal

Disposem d’una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que busquen comprar o llogar propietats a Espanya, Andorra i Portugal. El nostre equip està experimentat en identificar els millors compradors o inquilins per la teva propietat, i així assegurar que podem vendre o llogar de pressa la teva casa i al preu ideal.

Valoració immobiliària gratuïta

Immobles i propietats comercials en venda en Lisboa, Portugal

Lisboa és una ciutat cosmopolita a la riba del riu Tajo (Tejo en portuguès) que tot sovint resulta escollida una de les destinacions de ciutat més populars d'Europa.
Des de la nostra oficina de Lisboa també us oferim apartaments, cases i solars en venda a Lisboa i a les zones properes de Cascais i Estoril, Sintra/Costa de Prata i l'Algarve.

A Lucas Fox us oferim un ventall molt ampli d'immobles en venda a Portugal. A més, assessorem els propietaris que volen vendre els seus immobles a clients locals o internacionals.

Lisboa és una de les ciutats més cèlebres i amb més història d'Europa. La combinació d'una cultura fantàstica, un clima excel·lent i la proximitat de les platges l'han convertit en una de les destinacions més prometedores a l'hora d'adquirir un immoble, tant com segona residència, inversió immobiliària o residència permanent. Les propietats lisboetes són una inversió immobiliària excel·lent.

El casc antic de Lisboa, amb barris com Castelo, Alfama i Graça, és una zona amb molta demanda per part de compradors que volen adquirir immobles amb caràcter propi en ple cor de la ciutat. A zones com Bairro Alto, Santa Catarina i Bica, disposem de propietats en venda al centre cultural i de vida nocturna de Lisboa. Principe Real, Lapa i Chiado són zones residencials més exclusives on podeu comprar cases unifamiliars, torres i blocs de pisos de luxe.

Google map

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile