Lisboa

Agencia inmobiliària de luxe

Lucas Fox Porto

Av. Brasil, 330
4150-152 Porto, Portugal
Portugal

Immobles destacats Lisboa

No és exactament el que busca?

Vegeu més propietats en venda a Lisboa

Immobles i propietats comercials en venda en Lisboa, Portugal

Lisboa és una ciutat cosmopolita a la riba del riu Tajo (Tejo en portuguès) que tot sovint resulta escollida una de les destinacions de ciutat més populars d'Europa.
Des de la nostra oficina de Lisboa també us oferim apartaments, cases i solars en venda a Lisboa i a les zones properes de Cascais i Estoril, Sintra/Costa de Prata i l'Algarve.

A Lucas Fox us oferim un ventall molt ampli d'immobles en venda a Portugal. A més, assessorem els propietaris que volen vendre els seus immobles a clients locals o internacionals.

Lisboa és una de les ciutats més cèlebres i amb més història d'Europa. La combinació d'una cultura fantàstica, un clima excel·lent i la proximitat de les platges l'han convertit en una de les destinacions més prometedores a l'hora d'adquirir un immoble, tant com segona residència, inversió immobiliària o residència permanent. Les propietats lisboetes són una inversió immobiliària excel·lent.

El casc antic de Lisboa, amb barris com Castelo, Alfama i Graça, és una zona amb molta demanda per part de compradors que volen adquirir immobles amb caràcter propi en ple cor de la ciutat. A zones com Bairro Alto, Santa Catarina i Bica, disposem de propietats en venda al centre cultural i de vida nocturna de Lisboa. Principe Real, Lapa i Chiado són zones residencials més exclusives on podeu comprar cases unifamiliars, torres i blocs de pisos de luxe.

Google map

Informa't sobre les últimes tendències del mercat immobiliari amb les opinions i l'anàlisi dels nostres experts.

Descarrega-t'ho
Descarrega-t'ho