Cascais i Estoril

Agencia inmobiliària de luxe

Lucas Fox Porto

Av. Brasil, 330
4150-152 Porto, Portugal
Portugal

Immobles destacats Cascais i Estoril

No és exactament el que busca?

Vegeu més propietats en venda a Cascais i Estoril

Propietats en venda i en lloguer en Cascais i Estoril, Portugal

Cascais i Estoril són nuclis urbans d'una regió costanera 30 quilòmetres a l'oest de Lisboa.

Des de la nostra oficina de Lisboa també gestionem apartaments, torres, cases, cases de camp i solars en venda a les zones properes de Lisboa i Sintra/Costa de Prata.
A Lucas Fox us oferim un ventall molt ampli d'immobles en venda a Cascais i Estoril. A més, assessorem els propietaris que volen vendre els seus immobles a clients locals o internacionals.

El nucli urbà de Cascais té diverses platges i un port de talla mundial, mentre que molt a prop, a la Quinta da Marinha, hi ha dos camps de golf de campionat. Estoril compta amb molts hotels de cinc estrelles, el cèlebre Casino d'Estoril i un camp de golf propi.

Els immobles de Cascais i Estoril són una molt bona inversió immobiliària. El ventall de propietats és tan divers com la cultura i la gastronomia de Portugal. A Cascais hi ha apartaments moderns i cases adossades tradicionals molt cèntrics, mentre que a les afores hi trobem cases de luxe, urbanitzacions tancades i torres de disseny en venda. Els immobles d'Estoril són de molt alta qualitat: hi ha apartaments i àtics a primera línia de mar en venda, amb piscines comunitàries, i als turons que envolten la població s'hi poden comprar cases i torres exclusives amb vistes precioses de la badia.

Google map

Informa't sobre les últimes tendències del mercat immobiliari amb les opinions i l'anàlisi dels nostres experts.

Descarrega-t'ho
Descarrega-t'ho