Algarve

Immobles destacats Algarve

No és exactament el que busca?

Vegeu més propietats en venda a Algarve

Propietats en venda en Algarve, Portugal

A Lucas Fox us oferim un ventall molt ampli d'immobles en venda a l'Algarve. A més, assessorem els propietaris que volen vendre els seus immobles a clients locals o internacionals.

Des de la nostra oficina de Lisboa també gestionem apartaments, torres, cases, cases de camp i solars en venda a les zones de Lisboa, Cascais i Estoril i Sintra/Costa de Prata.

El mercat immobiliari de l'Algarve ha anat creixent ininterrompudament des de principis dels anys vuitanta, i actualment és un dels indrets preferits per a adquirir un immoble a Portugal, tant per a segones residències com a residències permanents. Aquesta popularitat ha afavorit la inversió immobiliària, ja que els preus de les propietats de l'Algarve han anat augmentant any rere any, i es preveu que aquest creixement continuï.

L'Algarve té molt bones connexions internacionals gràcies al seu aeroport principal, el de Faro. Des de l'aeroport hi ha accessos per carretera a les destinacions costaneres més importants, moltes de les quals són a només 20 minuts.

A la regió de l'Algarve, Lucas Fox s'especialitza en torres golf i cases adossades al costat de la platja i promocions, àtics i apartaments d'alta qualitat. Moltes d'aquestes propietats es troben a promocions en camps de golf amb vistes al mar.
Algunes de les zones més populars són la Quinta do Lago, el Vale do Lobo i Vilamoura. Tot i així, a mesura que la fama dels immobles de l'Algarve ha augmentat, han aparegut noves zones d'importància com ara Carvoeiro, Lagos, Albufeira o Tavira.

Google map

Descobriu el valor de la vostra propietat sol·lictant l’evaluació gratuïta d’un dels membres del notres equip d’experts en assesorament immobiliari.

Valoració gratuïta de l'immoble

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu