L’ajudem a trobar una propietat excepcional a Algarve

Busqui la seva propietat ara

Ven o lloga de pressa la teva propietat i al preu ideal

Disposem d’una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que busquen comprar o llogar propietats a Espanya, Andorra i Portugal. El nostre equip està experimentat en identificar els millors compradors o inquilins per la teva propietat, i així assegurar que podem vendre o llogar de pressa la teva casa i al preu ideal.

Valoració immobiliària gratuïta

Propietats en venda en Algarve, Portugal

A Lucas Fox us oferim un ventall molt ampli d'immobles en venda a l'Algarve. A més, assessorem els propietaris que volen vendre els seus immobles a clients locals o internacionals.

Des de la nostra oficina de Lisboa també gestionem apartaments, torres, cases, cases de camp i solars en venda a les zones de Lisboa, Cascais i Estoril i Sintra/Costa de Prata.

El mercat immobiliari de l'Algarve ha anat creixent ininterrompudament des de principis dels anys vuitanta, i actualment és un dels indrets preferits per a adquirir un immoble a Portugal, tant per a segones residències com a residències permanents. Aquesta popularitat ha afavorit la inversió immobiliària, ja que els preus de les propietats de l'Algarve han anat augmentant any rere any, i es preveu que aquest creixement continuï.

L'Algarve té molt bones connexions internacionals gràcies al seu aeroport principal, el de Faro. Des de l'aeroport hi ha accessos per carretera a les destinacions costaneres més importants, moltes de les quals són a només 20 minuts.

A la regió de l'Algarve, Lucas Fox s'especialitza en torres golf i cases adossades al costat de la platja i promocions, àtics i apartaments d'alta qualitat. Moltes d'aquestes propietats es troben a promocions en camps de golf amb vistes al mar.
Algunes de les zones més populars són la Quinta do Lago, el Vale do Lobo i Vilamoura. Tot i així, a mesura que la fama dels immobles de l'Algarve ha augmentat, han aparegut noves zones d'importància com ara Carvoeiro, Lagos, Albufeira o Tavira.

Google map

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile