Cambrils

Immobles destacats Cambrils

No és exactament el que busca?

Vegeu més propietats en venda a Cambrils

Cases i pisos en venda o lloguer a Cambrils

Adquirir un habitatge a Cambrils és una alternativa excel·lent a comprar en una zona costanera molt més concorreguda. Es tracta d'una localitat fantàstica, molt ben comunicada amb ciutats molt interessants com ara Sitges i Barcelona. Això fa que tenir un habitatge a Cambrils sigui una inversió a llarg termini molt bona. Hi ha moltes cases i pisos que necessiten una actualització i que serien ideals per a un comprador que vulgui aprofitar els preus competitius de la zona i el seu atractiu cada cop més gran. Els pisos de lloguer turístic també estan molt buscats en aquesta zona tan preciosa de la costa, i Cambrils ofereix moltes oportunitats d'inversió amb habitatges d'aquesta mena.

Si busca una propietat en venda o lloguer a Cambrils, Lucas Fox s'especialitza en habitatges de luxe en aquesta zona i ofereix una selecció immillorable de propietats exclusives, com ara vil·les d'alta gamma amb piscina privada i cases adossades, així com pisos d'obra nova amb interiors moderns i acabats de la millor qualitat, terrasses magnífiques amb vistes al mar, zones per prendre el sol i menjar a l'aire lliure, i jardins i aparcaments comunitaris. Tant si vol un pis elegant a primera línia de mar com si prefereix un habitatge familiar més rústic amb vistes boniques, Cambrils té el que busca.

L'equip internacional d'agents immobiliaris de Lucas Fox l'ajudarà a explorar el mercat de Cambrils i a trobar l'habitatge dels seus somnis. Faci una ullada en el nostre web a les diverses propietats que tenim en venda a zones exclusives de Cambrils i no dubti en posar-se en contacte amb el nostre equip d'experts si vol més informació.

Cambrils, una ullada general

Cambrils és una localitat de la Costa Daurada, a la província de Tarragona. Està a prop de l'aeroport de Reus i té una estació de Renfe amb trens que porten a Sitges i Barcelona ciutat en una hora, la qual cosa resulta ideal si es vol fer un viatge ràpid d'un dia.

Cambrils, que en els seus orígens era una localitat pesquera tradicional, s'ha desenvolupat molt en els últims anys i actualment ofereix unes infraestructures molt millorades i una qualitat de vida excel·lent. Té un passeig marítim i un club nàutic fantàstics, i està rodejat de zones naturals amb molt de sol on podrà fer tota mena d'activitats.

Aquesta localitat sempre ha estat un lloc d'estiueig, gràcies a les seves nou platges espectaculars molt solejades amb centres d'esports aquàtics, camins per anar amb bici, festivals i més de 150 restaurants. Cambrils no té res a veure amb altres zones costaneres molt més explotades, com ara Salou, sinó que és el destí ideal per a famílies que vulguin fer turisme en un entorn relaxat. La zona és famosa pel seu turisme esportiu i ofereix una gran gamma d'opcions d'oci.

A més a més, Tarragona queda a només 20 minuts en cotxe. En aquesta ciutat històrica tan interessant podrà descobrir l'increïble amfiteatre romà i gaudir de Port Aventura i del nou Ferrari Land.

Les cases i pisos en venda en aquesta zona són perfectes per a clients que busquin una rendibilitat sòlida a l'estiu, gràcies al seu gran atractiu d'estiueig, però és igual d'atractiva per a jubilats i famílies que busquin una localitat amb una qualitat de vida excepcional i amb molt de sol al llarg de tot l'any.

Google map

Informa't sobre les últimes tendències del mercat immobiliari amb les opinions i l'anàlisi dels nostres experts.

Descarrega-t'ho
Descarrega-t'ho