L’ajudem a trobar una propietat excepcional a Mas d'en Serra / Els Cards

Busqui la seva propietat ara

Mas d'en Serra / Els Cards

Lucas Fox ofereix una gran selecció d'immobles a Sitges en venda a les zones de Mas d'en Serra i Els Cards, des de vil·les a moderns dúplex i àtics amb piscines comunitàries.

Immobles en venda i de lloguer a Mas d'en Serra – Lucas Fox

Immobles destacats Mas d'en Serra / Els Cards

No és exactament el que busca?
Vegeu més propietats en venda a Mas d'en Serra / Els Cards

Ven o lloga de pressa la teva propietat i al preu ideal

Disposem d’una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que busquen comprar o llogar propietats a Espanya, Andorra i Portugal. El nostre equip està experimentat en identificar els millors compradors o inquilins per la teva propietat, i així assegurar que podem vendre o llogar de pressa la teva casa i al preu ideal.

Valoració immobiliària gratuïta

Lucas Fox ofereix una gran selecció d'immobles a Sitges en venda a les zones de Mas d'en Serra i Els Cards, des de vil·les a moderns dúplex i àtics amb piscines comunitàries. Les fantàstiques vistes al mar, la proximitat a tots els serveis i el fàcil accés a Barcelona i al seu aeroport són factors que fan que els immobles a Mas d'en Serra i a Els Cards siguin una excel·lent opció com a primera o segona residència.

Mas d'en Serra i Els Cards són tranquil·les zones residencials que es troben entre Sitges i Vilanova i La Geltrú, es pot arribar a totes dues en 5 minuts amb cotxe. La ubicació d'aquestes dues zones residencials proporciona seguretat i tranquil·litat per als residents, a més es pot arribar fàcilment a botigues, restaurants, el port i la platja de Sitges i al Camp de Golf de Terramar en tan sols pocs minuts.

La majoria de propietats en venda en aquesta zona tenen vista sobre el mar. Sovint, els apartaments formen part de promocions d'obra nova amb excel·lents instal·lacions comunitàries com les piscines, els jardins ben cuidats i els serveis de consergeria. Encara que les propietats en venda a Mas d'en Serra i a Els Cards estiguin allunyades de l'enrenou de Sitges, compten amb l'avantatge d'estar a molt poca distància a peu de botigues, bancs, transport públic i col·legis internacionals. Les dues zones residencials estan molt prop de la carretera, el que proporciona fàcil accés a Barcelona i l'aeroport.

Google map

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile