L’ajudem a trobar una propietat excepcional a Llafranc / Calella / Tamariu

Busqui la seva propietat ara

Llafranc / Calella / Tamariu

Propietats de luxe a Tamariu, Llafranc i Calella de Palafrugell

Lucas Fox Costa Brava
Cases en venda i de lloguer a Llafranc – Lucas Fox

Ven o lloga de pressa la teva propietat i al preu ideal

Disposem d’una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que busquen comprar o llogar propietats a Espanya, Andorra i Portugal. El nostre equip està experimentat en identificar els millors compradors o inquilins per la teva propietat, i així assegurar que podem vendre o llogar de pressa la teva casa i al preu ideal.

Valoració immobiliària gratuïta

Cases en venda i de lloguer a Llafranc, Calella de Palafrugel i Tamariu

A Lucas Fox Costa Brava oferim una àmplia selecció d’immobles en venda a Tamariu, Llafranc i Calella de Palafrugell. A més, assessorem els propietaris que volen vendre els seus immobles de la Costa Brava a clients locals o internacionals.

Els pobles costaners de TamariuLlafranc i Calella de Palafrugell estan situats al sud del Cap de Begur, són preciosos i contenen alguns dels millors immobles en venda de la Costa Brava.

A la zona hi ha un ventall molt ampli d’immobles en venda: torres d’estil tradicional o modern, cases aïllades o adossades, apartaments, solars en venda, etc.

Pot contactar amb els nostres agents immobiliaris si vol més informació sobre la compra, venda o lloguer d’immobles a Tamariu, Llafranc i Calella de Palafrugell.

Google map

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile