Blanes

Lucas Fox s'especialitza en la venda i el lloguer de propietats a Blanes. Tenim una oferta exclusiva de propietats que inclou: vil·les, cases adossades i apartaments

Lucas Fox Begur

Calle Forgas i Elias 6
17255 Begur
Espanya

Immobles destacats Blanes

No és exactament el que busca?

Vegeu més propietats en venda a Blanes

Cases i pisos en venda a Blanes

Lucas Fox ofereix una varietat de propietats en venda i lloguer a Blanes, a la Costa Brava, entre elles vil·les de luxe, finques en primera línia de mar i apartaments turístics.

Blanes és la primera ciutat de la Costa Brava, al nord de Barcelona, ​​situada a una distància accessible del aeroports de Barcelona i de Girona. Sovint anomenada l’"entrada a la Costa Brava", Blanes és una de les localitats més grans de la costa, amb una població estimada de 40.000 habitants. Blanes, popular entre els turistes nacionals i internacionals i els residents, compta amb un port pintoresc, molts bars i restaurants, una vida nocturna animada i nombroses opcions d’oci, per exemple, la navegació, el golf i el ciclisme.

Blanes ofereix platges atractives i les activitats turístiques típiques de la Costa Brava, però també és coneguda pels seus atractius jardins botànics i els seus exclusius complexos residencials amb vistes de les badies més boniques de la zona, com Cala Sant Francesc, La Tortuga, Santa Cristina i Fenals.

Google map

Informa't sobre les últimes tendències del mercat immobiliari amb les opinions i l'anàlisi dels nostres experts.

Descarrega-t'ho
Descarrega-t'ho