Sant Just Desvern

Lucas Fox ofereix una excel·lent selecció d'habitatges en venda i en lloguer, incloent-hi precioses cases amb jardins i piscines i pisos de luxe amb instal·lacions comunitàries, on es pot gaudir de la vida en un entorn natural mentre es pot arribar en pocs minuts a la ciutat de Barcelona.

Lucas Fox Sant Just

Calle Bonavista, 50
08960 Sant Just Desvern, Barcelona
Espanya

Immobles destacats Sant Just Desvern

No és exactament el que busca?

Vegeu més propietats en venda a Sant Just Desvern

Cases i pisos en venda a Sant Just Desvern

L'atractiva localitat de Sant Just Desvern se situa a la comarca del Baix Llobregat, a l'oest de Barcelona. És una zona privilegiada amb un sòlid mercat immobiliari que ofereix un ventall eclèctic de cases de l'època modernista, arquitectura rústica tradicional i vil·les i pisos avantguardistes. Tant Sant Just Desvern com Esplugues disposen d'un entorn natural tranquil, amb la preciosa serra de Collserola com a teló de fons, ideal per fer activitats a l'aire lliure.

La ciutat ofereix una gran varietat de serveis que inclouen nombroses botigues, restaurants, cinemes, gimnasos i mitjanes empreses que han ajudat a contribuir a la riquesa de la zona. També és on es troben algunes empreses multinacionals que atreuen compradors internacionals a la zona.
Gràcies a la proximitat al col·legi internacional alemany i al col·legi americà, els habitatges en venda a Sant Just Desvern són populars entre els clients alemanys i americans, així com entre alguns jugadors del FC Barcelona, celebritats i polítics.

La localitat de Sant Just és a 5 minuts d'Avinguda Diagonal i Pedralbes, i a 15 minuts del centre de Barcelona i de l'aeroport. Això fa que les cases a Sant Just siguin especialment populars entre famílies internacionals que es muden a la zona i que necessiten trobar l'equilibri entre la conveniència i la comoditat. En aquesta zona hi ha una gran comunitat internacional, amb serveis multilingües i un entorn social actiu.

Sant Just ofereix l'opció de viure en una exclusiva vil·la, en una excel·lent casa o en un pis o àtic, en un entorn tranquil i amb fàcil accés a Barcelona i la platja. Disposa d'una xarxa viària i de transport públic de qualitat, que comunica amb Barcelona en tan sols minuts.
Sigui per comprar una primera residència o invertir en un habitatge per llogar-lo, la ubicació i la qualitat de vida que s'ofereix aquí fan que els habitatges sempre estiguin molt demandats, tant en venda com en lloguer.

Lucas Fox ofereix una infinitat d'exclusives cases i pisos en venda i de lloguer a Sant Just Desvern i Esplugues de Llobregat, amb diferents gammes de dimensions i preus per satisfer les necessitats de cada client. La zona es caracteritza per oferir espaioses vil·les amb diversos dormitoris, espais diàfans i jardins privats amb piscines. A la mateixa localitat es troben cases adossades amb elements d'època, i pisos i àtics de luxe amb instal·lacions comunitàries, així com habitatges originals per aquells que busquen un projecte de reforma.

Trobi la seva nova casa a la nostra selecció d'habitatges a Sant Just Desvern a la nostra pàgina web. També pot posar-se en contacte amb nosaltres per si necessita ajuda o assessorament en escollir el seu habitatge ideal situat en aquesta privilegiada zona, a només 15 minuts del centre de la ciutat i amb una excel·lent qualitat de vida garantida per a vostè i la seva família.

 

Google map

Informa't sobre les últimes tendències del mercat immobiliari amb les opinions i l'anàlisi dels nostres experts.

Descarrega-t'ho
Descarrega-t'ho