Vilassar de Mar

Propietats de luxe a Vilassar de Mar

Lucas Fox Alella

Plaça de l’Ajuntament 7, baixos
08328 Alella
Espanya

Immobles destacats Vilassar de Mar

No és exactament el que busca?

Vegeu més propietats en venda a Vilassar de Mar

Cases en venda i de lloguer a Sant Andreu de Llavaneres

Situada a la costa del Maresme, entre Barcelona i la Costa Brava, es troba Vilassar de Mar, una ciutat al costat de la platja que ofereix una qualitat de vida excel·lent, amb la capital catalana i el mar Mediterrani a la porta. Els residents d'aquesta ciutat del Maresme gaudeixen d'un entorn segur, d'un clima assolellat i de tots els serveis necessaris per a viure en família, com ara escoles i centres mèdics de bona reputació, i una gran oferta d'oci que va des de restaurants i botigues fins a activitats nàutiques, hípiques i de golf. Lucas Fox té propietats vertaderament úniques en venda i lloguer a Vilassar de Mar.

Vilassar de Mar és a 30 minuts de Barcelona ciutat per carretera o ferrocarril. Es tracta d'una ciutat esplèndida envoltada pels turons del Parc Natural de la Serralada Litoral, amb una població d'aproximadament 20.000 habitants i un estil de vida molt relaxat. Els habitants de la capital agafen el tren cap a Vilassar per gaudir de les seves platges netes i dels fantàstics barets de platja que apareixen durant l'estiu. Cada cop més persones es traslladen a la ciutat per formar una família, a la recerca d'una casa més àmplia i d'una millor qualitat de vida. L' accès fàcil a la ciutat i la seva infraestructura excel·lent atrauen molts compradors internacionals.

La història rica i interessant d'aquest poble es tradueix en una arquitectura eclèctica. La franja principal del passeig marítim de Vilassar, situada entre l'estació de trens i la plaça de l'ajuntament, mostra algunes de les cases més modernes del segle XX del Maresme. Aquestes propietats les van dissenyar les persones que van marxar a fer les Amèriques a finals del segle XIX i tornaven enamorades de l'arquitectura colonial, la qual van combinar artísticament amb la moda modernista catalana de l'època. El resultat són unes cases espectaculars amb una personalitat única i un gran ventall de característiques originals de disseny d'època.

Entre les propietats de Vilassar de Mar, també hi trobem pisos amb zones comunitàries i cases de pescadors antigues i pintoresques amb trets característics com ara sostres amb bigues i agradables patis posteriors, sovint, amb llimoners i un pou de ceràmica poc profund, on se solien dipositar els peixos i que ara és un element decoratiu molt especial.

Exploreu la nostra cartera de propietats en línia per comprar i llogar a Vilassar de Mar, que inclou cases d'estil colonial a primera línia de mar, viles familiars amb jardins privats i piscines, i pisos i cases de pescadors històriques amb característiques d'època. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per obtenir més informació i ajuda per comprar o vendre una propietat en aquesta zona.

Google map

Informa't sobre les últimes tendències del mercat immobiliari amb les opinions i l'anàlisi dels nostres experts.

Descarrega-t'ho
Descarrega-t'ho