Arenys de Munt

Lucas Fox ofereix una varietat d'immobles en venda a Arenys de Mar, com vil·les contemporànies i precioses cases rurals.

Lucas Fox Alella

Plaça de l’Ajuntament 7, baixos
08328 Alella
Espanya

Immobles destacats Arenys de Munt

No és exactament el que busca?

Vegeu més propietats en venda a Arenys de Munt

Cases en venda i de lloguer a Arenys de Munt

Les propietats en venda i de lloguer a Arenys de Munt es troben en aquest poble al vessant del turó, darrere del poble costaner d'Arenys de Mar, a la riba nord de la costa del Maresme, entre Caldes d'Estrac i Canet de Mar.

Aquesta zona és coneguda com l'entrada de la Costa Brava i està a tan sols 10 km de Mataró i a 45 km del centre de Barcelona, ​​amb enllaços per tren i carretera a ambdues localitats. La proximitat a la ciutat de Barcelona, ​​l'aeroport i a les platges impressionants de la Costa Brava la converteixen en una ubicació ideal per a una casa de vacances o segona residència per al seu ús durant tot l'any.

La tranquil·la ubicació d'Arenys de Munt ofereix als seus residents vistes impressionants de la costa i moltes oportunitats per practicar senderisme, equitació i ciclisme. El centre pintoresc d'Arenys de Munt està equipat amb tots els serveis necessaris per a la vida diària i, a tan sols 4 km de distància, Arenys de Mar ofereix platges naturals extenses amb un passeig marítim impressionant que dóna a un port pesquer, on se celebren subhastes, i l'esplendor del port de iots que proporciona amarratges privats, una varietat d'activitats recreatives aquàtiques i unes marisqueries excel·lents.

Les propietats en venda i de lloguer a Arenys de Munt tendeixen a ser cases i vil·les independents i alguns apartaments. Aquestes propietats inclouen algunes recentment renovades, altres que potser requereixen alguna lleugera renovació i algunes parcel·les amb preus reduïts ideals per construir una casa contemporània de zero amb un toc personal, aprofitant al màxim l'estil de vida que proporciona el poble, amb fàcil accés a Barcelona i al nord d'Espanya.

Google map

Informa't sobre les últimes tendències del mercat immobiliari amb les opinions i l'anàlisi dels nostres experts.

Descarrega-t'ho
Descarrega-t'ho