Cubelles

Cubelles, a 50 km de Barcelona, és una localitat costanera atractiva amb un centre històric pintoresc i un tram de platges magnífic de bandera blava, recolzat per una esplanada amb palmeres. Les propietats en venda i lloguer a Cubelles ofereixen oportunitats d'inversió i reubicació interessants.

Lucas Fox Vilanova

Rambla de la Pau, 56
08800 Vilanova i la Geltrú
Espanya

Immobles destacats Cubelles

No és exactament el que busca?

Vegeu més propietats en venda a Cubelles

Cubelles, una ullada general

Situada a la comarca del Garraf, a la província de Barcelona, ​​Cubelles es troba a 40 km de la ciutat de Tarragona i està recolzada pels turons del parc natural del Foix, el lloc ideal per fer senderisme per la natura i gaudir de vistes precioses al poble. Cubelles està ben comunicada amb tren des de Barcelona, ja que té una estació a poca distància del centre, i també comunica amb els pobles del voltant amb les carreteres C-31 i C-32.

La majoria dels qui venen a Cubelles ho fan per gaudir de les seves platges, incloent-hi la platja Llarga, la platja de la Mota de Sant Pere, la platja de les Salines i la platja de les Gavines, que formen aproximadament 3 km del litoral de Cubelles i ofereixen tots els serveis necessaris per passar un dia agradable al mar. Quan acaba la temporada de platja, els veïns es mantenen entretinguts amb una gran varietat de festivals i esdeveniments locals. En destaquem dos: la Festa de la Verema al setembre i la fira gastronòmica al novembre.

La desembocadura del riu Foix també és un punt emblemàtic de Cubelles, ideal per observar aus i fer agradables passejos i pícnics en un entorn natural molt bonic. Als voltants hi ha moltes rutes de ciclisme i hi ha un bon centre esportiu per assegurar que els veïns tinguin nombroses opcions per mantenir-se en forma durant tot l'any.

Cases i pisos en venda i lloguer a Cubelles

El mercat immobiliari de Cubelles ofereix pisos petits a la platja, cases adossades amb terrasses privades i vistes al mar, i vil·les grans amb jardins privats extensos i piscines, a més d'àtics, dúplex i parcel·les edificables. Els clients que volen comprar una propietat a Cubelles trobaran habitatges de nova construcció, propietats a renovar i oportunitats de construir-se una casa pròpia amb la possibilitat de dissenyar un habitatge que s'adapti a les seves preferències i necessitats personals.

Molts clients que compren o lloguen una propietat a Cubelles decideixen adquirir una casa en un dels nombrosos complexos residencials amb unes instal·lacions comunitàries destacades, com piscines, gimnasos i pistes de tennis. Altres prefereixen adquirir un habitatge unifamiliar amb molta privacitat en una de les exclusives urbanitzacions de Cubelles. En qualsevol cas, tenir una propietat a Cubelles sempre és una bona inversió amb una rendibilitat de lloguer alta, ja que la zona és molt popular per a les vacances i hi ha una demanda important de lloguers de curt termini i turístics. Cubelles té una comunitat ben establerta durant tot l'any amb infraestructures bones, amb la qual cosa també és una bona ubicació per establir la seva residència principal.

Lucas Fox té una selecció de propietats a Cubelles per satisfer totes les necessitats i pressupostos: des d'excel·lents pisos d'estiueig al costat del mar fins a grans vil·les de luxe situades en terrenys privats. No dubti a contactar-nos. Un dels nostres professionals experts l’ajudarà a trobar la propietat perfecta per a vostè a Cubelles.

Google map

Informa't sobre les últimes tendències del mercat immobiliari amb les opinions i l'anàlisi dels nostres experts.

Descarrega-t'ho
Descarrega-t'ho