L’ajudem a trobar una propietat excepcional a Eixample

Busqui la seva propietat ara

Eixample

Lucas Fox ofereix un ampli ventall de propietats a la venta i de lloguer a l’Eixample, incloent pisos meravellosos i renovats i àtics modernistes amb característiques originals.

Pisos en venda i de lloguer a l'Eixample, Barcelona - Lucas Fox

Ven o lloga de pressa la teva propietat i al preu ideal

Disposem d’una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que busquen comprar o llogar propietats a Espanya, Andorra i Portugal. El nostre equip està experimentat en identificar els millors compradors o inquilins per la teva propietat, i així assegurar que podem vendre o llogar de pressa la teva casa i al preu ideal.

Valoració immobiliària gratuïta

Pisos en venda i lloguer a l'Eixample, Barcelona

L'Eixample es va dissenyar amb un sistema de carrers quadriculats, que abraçaven des de Plaça Catalunya fins a Ciutat Vella, i passaven pels camps de conreu dels pobles veïns de Sarrià, St. Gervasi i Gràcia, a finals del 1860, quan Barcelona volia ampliar la ciutat més enllà de les muralles del casc antic.

Aquesta construcció va coincidir amb un augment de la riquesa local, gràcies a la qual moltes famílies de Barcelona van encarregar la construcció de grans edificis a arquitectes modernistes com Antoni Gaudí. Aquest fet va resultar en els edificis majestuosos que encara avui en dia s'estenen per l'Eixample.

Actualment, l'Eixample es considera com el centre real de Barcelona i és una de les ubicacions més cobejades per comprar una propietat a Barcelona.

La zona acull algunes de les boutiques més exclusives, galeries, restaurants, bars i centres comercials de la ciutat.

El famós Passeig de Gràcia té les boutiques més exclusives del món i els carrers propers com l'Avinguda Diagonal, Rambla de Catalunya, Enric Granados i Pau Clarís també són molt demanats.

Google map

Vegeu més zones destacades en Eixample.

Lucas Fox ofereix una extensa cartera de propietats a les zones clau de Eixample.

Per a més informació sobre les nostres zones o propietats, poseu-vos en contacte amb la nostra seu central.

Oficina Central Lucas Fox

Pau Claris 108, pral.
08009 Barcelona
Espanya

tel. (+34) 933 562 989
fax (+34) 933 041 848
[email protected]

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile