L’ajudem a trobar una propietat excepcional a Marbella

Busqui la seva propietat ara

Marbella

Lucas Fox ofereix una àmplia varietat de propietats residencials en venda en i al voltant de Marbella, incloent apartaments, àtics, cases adossades i viles sobre plànol i existents.

Immobles en venda i de lloguer a Marbella – Lucas Fox

Ven o lloga de pressa la teva propietat i al preu ideal

Disposem d’una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que busquen comprar o llogar propietats a Espanya, Andorra i Portugal. El nostre equip està experimentat en identificar els millors compradors o inquilins per la teva propietat, i així assegurar que podem vendre o llogar de pressa la teva casa i al preu ideal.

Valoració immobiliària gratuïta

Cases i pisos en venda i de lloguer a Marbella

Lucas Fox s'especialitza en els immobles en venda i de lloguer a Marbella.

També som especialistes en assessorar in propietaris en la compra de les seves propietats residencials exclusives de Marbella a clients locals i internacionals.

Marbella és un destí turístic internacional, i és el centre d'inversions de la Costa del Sol. Els immobles de Marbella ofereixen als compradors la possibilitat de posseir el seu propi apartament de vacances a Marbella o de comprar-hi una torre de recolliment.

La compra o lloguer d'un immoble de luxe a Marbella permet als turistes internacionals tenir un indret al qual anar amb regularitat a la regió. L'indret d'arribada dels viatgers internacionals d'alt nivell sol ser el port de creuers de luxe proper or un dels atracadors de megaiots d'un dels quatre ports principals de la zona.

Lucas Fox disposa d'un ampli ventall d'immobles a Marbella, com ara apartaments en venda a la Costa del Sol i torres en venda i cases de vacances de lloguer a Marbella.

Podeu posar-vos en contacte amb els nostres agents immobiliaris per obtenir més informació sobre comprar, vendre o llogar immobles a Marbella.

També ens enorgulleix oferir consells generals sobre l'adquisició d'un immoble a Marbella: podeu consultar (en anglès) la categoria "Andalusia" del nostre blog.

Oferim diversos serveis de gestió personalitzats que s'adapten a cada comprador d'immobles que busqui immobles en venda a Marbella.

Google map

Vegeu més zones destacades en Marbella.

Lucas Fox ofereix una extensa cartera de propietats a les zones clau de Marbella.

Per a més informació sobre les nostres zones o propietats, poseu-vos en contacte amb la nostra seu central.

Lucas Fox Marbella

Urb. La Alzambra, Local 2, Nueva Andalucía
29660 Marbella
Espanya

tel. (+34) 951 319 994
[email protected]

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile