Lucas Fox Sant Just

Calle Bonavista, 50
08960 Sant Just Desvern, Barcelona
Espanya

Lucas Fox Sant Just immobles destacats

About Lucas Fox Sant Just

Agència immobiliària a Sant Just, Barcelona

Sant Just Desvern és un municipi de l'àrea metropolitana de Barcelona, ​​al costat d'Espulgues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat i Sant Joan Despi. Limita amb els afluents barris de Pedralbes i Sarrià-San Gervasi de Barcelona per una banda i amb les poblacions costaneres de Castelldefels i Gavà per l'altra. La ciutat de Barcelona es troba exactament a 10 km i s'hi pot arribar molt fàcilment per carretera o ferrocarril, fent de Sant Just un lloc de residència ideal per als viatgers. Les propietats en venda a Sant Just són ideals per a famílies internacionals que volen traslladar-se a la zona.

Situada entre els deu primers municipis amb la renda per càpita més alta, Sant Just és la residència escollida per diverses celebritats, personalitats esportives i polítics de gran renom; tots ells busquen tranquil·litat, privacitat i luxe i una qualitat de vida excepcional.
Amb el suport de la fabulosa serra de Collserola, amb més de 8.000 hectàrees de bosc de pi mediterrani clàssic, Sant Just ofereix un entorn net i natural on els residents es beneficien de l'aire fresc i de moltes oportunitats per a activitats a l'aire lliure. A més, l'aeroport internacional de Barcelona es troba a tan sols 9 km i la zona acull algunes de les millors escoles internacionals, com ara l'American School of Barcelona, ​​German School of Barcelona, ​​Highland School of Barcelona, ​​així com la reputada Miranda. escola.
També s'ofereix una excel·lent assistència sanitària al proper Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu de Barcelona, ​​un hospital internacional que compta amb totes les especialitats de pediatria i ginecologia.

Les nostres propietats a Sant Just Desvern

Els barris de Sant Just de la Miranda, Finestrelles, Diagonal Alt i Can Melich ofereixen una bona selecció d'habitatges unifamiliars unifamiliars i adossats en urbanitzacions d'alta gamma, sovint amb jardins comunitaris i piscines.
En el nostre catàleg en línia d'immobles de primera categoria en venda a Sant Just trobareu cases i xalets amb jardins privats i piscines, així com una àmplia oferta d'apartaments i cases adossades d'obra nova. La majoria de les residències tenen una vista espectacular de la ciutat de Barcelona amb el mar de fons, ja que estan situades al vessant de la muntanya de Collserola, recordant el doble privilegi d'un entorn verd i frondós i la proximitat a un cosmopolita bullici. ciutat.
Doneu un cop d'ull a la nostra variada selecció d'immobles en venda a Sant Just Desvern i poseu-vos en contacte amb nosaltres avui per obtenir més informació o ajuda amb la vostra cerca de propietat.

Google map

Contact Lucas Fox Sant Just today about our Residential Sales services

Complete the enquiry form and our team will contact you shortly.

Leave this field empty