LGD33528
Preu a consultar
Castell / Palau En venda
27 imatges disponibles
LGD33528
Preu a consultar
Castell / Palau En venda

Castell / palau en venda a South France, França

 • Dimensions del terreny 170,0ha

Als afores de Pézenas, ciutat d'Art i Cultura del Sud de França, molt a prop de Montpeller i del Mar Mediterrani, una gran finca familiar classificada com a monument històric, composta per un Castell i una vast vinya en un terrer excepcional.

Si aquesta propietat és un extraordinari lloc de vacances, el Castell amb el seu parc envoltat de muralles, els seus horts, l'oliverar, els boscos i els matolls salvatges, aquesta finca és a més una vinya amb grans vins, on una família o un grup pot desenvolupar una veritable "història d´èxit vinícola", així com una magnífica marca de luxe i estil de vida.

 • Propietat de 170 Ha de les quals 84 Ha de vinya, i amb 40 Ha de drets de plantació
 • Surperfie habitable : 1 730 m2
 • Superfície d'annexos: 2 210 m2

Compost per: el Castell (1093 m2), la Capella (20 m2), l'hivernacle i l'hort de tarongers (88 m2), una cas individual (221 m2), l'allotjament del personal (411 m2, 6 habitatges), la celler (800 m2), la torre d'emmagatzematge (320 m2), els coberts i altres refugis.

La vinya està en perfecte estat i ha estat reestructurada, obtenint el 2020 l'etiqueta HVE (Alt Valor Mediambiental) de nivell 3.

La gamma de vins ja està atraient molts amants del vi a la propietat. Encara no s'ha establert la distribució a França i l'exportació.

Aquesta magnífica finca és una de les propietats més belles al sud de França i una de les vinyes amb un magnífic potencial en una regió atractiva en fort desenvolupament, diversos inversors podran apreciar el poder de la pujada d'aquesta propietat. Visita sense trigar.

Característiques

 • Superfície construïda 4.000m²
 • Superfície útil 1.730m²

Extres

Tan excepcional propietat compta amb una sèrie dactius que li atorguen els mitjans per dur a terme una ambiciosa política de màrqueting i vendes.

Una història i una situació geogràfica privilegiades:

La ubicació geogràfica a prop de la ciutat històrica i turística de Pézenas, en una regió de tradició vinícola, a un pas del Mediterrani i de fàcil accés (prop d'autopistes, aeroports i estacions de TGV) és un veritable avantatge.

L'edifici del segle XVII, d'uns 2.000 m2, carregat d'història, representa un vector d'imatge important.

Pézenas és una ciutat històricament reconeguda, com ho demostra el seu centre històric, un aparador de residències medievals i nombroses cases urbanes dels segles XVII i XVIII.

La mida de la vinya, que és d'una sola peça, permet produir grans volums per a grans clients, mantenint l'homogeneïtat i la qualitat.

Una vinya amb gran potencial i mètodes de cultiu eficaços:

- La qualitat del terrer, amb les diversificades varietats de raïm, permet la producció de nombrosos vins, incloses les collites d'alta gamma.

- La mida de la vinya única permet subministrar grans volums als principals clients, controlant alhora l'homogeneïtat i la qualitat.

- Els edificis de la granja són funcionals.

- L'evolució del nombre d'ampolles venudes permetria obtenir beneficis importants.

- Activitats d'enoturisme i un lloc de recepció per a cerimònies i seminaris de luxe

Un lloc que representa el veritable Art de Vivre del Sud de França:

Els clients són fidels. Els estrangers tornen cada estiu a aquesta majestuosa propietat. Els encanta el lloc, l´ambient i els vins.

Distribució

Els edificis al voltant del pati principal

Els edificis que envolten el pati principal estan dividits en diverses parts:

> L'ala est o "Castell", la part que va ser habitada per la família

> L'ala sud, que comprèn les sales de recepció, els allotjaments i la Capella

> L'ala nord amb nombroses oficines

> L'ala oest amb el porxo d'entrada, el colomar, la botiga de vins i l'accés al celler

Totes les façanes i teulades estan inscrites a l'inventari complementari de monuments històrics des de 1983.

El pati principal està plantat de plàtans i s'hi accedeix a través d'un pòrtic d'entrada coronat per un colomar, també inscrit a l'inventari suplementari de monuments històrics des de 1983.

Les cantonades del pati tenen quatre torres quadrades: les dues torres que donen al jardí han estat restaurades. Les altres dues van ser arrasades durant la Revolució Francesa. La residència actual data del segle XVII, restaurada però poc modificada des de la construcció.

La part més antiga dels edificis existents es troba a l'ala sud. Es tracta d'una sala amb volta de creueria que descansa sobre pilars semienterrats que daten de l'Edat Mitjana i que es troba al costat del celler.

A la cantonada sud-est del pati hi ha la capella, les parets de la qual estan decorades amb frescos històrics (segle XVII) que representen grans figures de sants. La Capella està classificada com a monument històric des del 1983. La part superior dels frescos mostra l'escut familiar. El sostre de fusta pintada data del segle XVIII i representa Maria i Jesús, així com els quatre evangelistes (Juan, Lluc, Marc i Mateu). Els frescos van ser coberts amb guix a l'època de la Revolució per intentar protegir-los. Es van redescobrir sota el guix a principis del segle XX.

L'accés al celler es fa des de la cantonada sud-est del pati principal.

La botiga de vins té una porta d'entrada de vidre des del passadís cobert i la finestra de la badia és al pati. Preciosa calada d'època amb rosassa central. Hi ha una botiga posterior amb finestra a l'oest i accés per escala a l'entreplanta, després un estudi amb 2 finestres velux a l'entreplanta.

L'ala nord ha estat renovada recentment. Aquest espai inclou 13 despatxos independents i espais de treball en grup. Per tant, les instal·lacions telefòniques i dInternet són recents. També hi ha una sala amb sostre francès i un forn de pa d'època.

DEPENDÈNCIES, CAMP DE TARONJOS I PARC

Les dependències estan construïdes al voltant d´un segon pati situat al nord del pati principal.

> Allotjament del personal: 6 pisos T3 idèntics: 3 a la planta baixa i 3 a la primera planta. Es tracta d'un edifici més recent (construït a la dècada de 1960).

> Naus d'emmagatzematge: 5 situades a banda i banda de la porta d'entrada

> Es poden veure columnes de pedra, que han estat semi-descobertes dels murs; havien de formar un antic pòrtic.

> La casa al jardí: una casa completament renovada a dos nivells amb vistes i accés al jardí.

> Un pis amb entrada exterior a reformar, situat damunt dels coberts del nord-oest.

> La torre: A la cantonada nord-oest del pati es troba una torre que al seu dia es va utilitzar com a magatzem de gra.

CELLER: el celler de vinificació és un celler tradicional del Llenguadoc, semienterrada per conservar les temperatures fresques a l'estiu. El celler està equipat i operatiu (laboratori, recepció de la verema, premses i unitat de fred, bótes de fermentació a temperatura controlada per als blancs, bótes de fermentació per als negres a l'exterior, bótes d'emmagatzematge de formigó i acer inoxidable, bótes )

> Magatzems i coberts per a maquinària agrícola.

CAMP DE TARONJOS I PARC: Els grans murs que delimitaven els jardins fins a la riera Saint-Martial romanen intactes. Els jardins han estat substituïts per parres, a excepció de la zona situada davant de l'edifici. Una "llegenda" diu que una galeria subterrània permetria sortir de la finca...

Ubicació

A 40 minuts de la capital Montpeller, i 20 min de les platges

Aeroports, TGV i autopistes:

 • Autopista A9 (12km sortida Bessan /Pézenas / Cap d'Agde o 20km sortida Sète)
 • Autopista A75 (17km sortida Pézenas)
 • TGV : París-Agde (3h30), Barcelona-Agde (2h39)
 • 1h10 per arribar a París des dels aeroports regionals situats a prop de la propietat: Béziers-Cap d'Agde (18km / 0h20), Montpeller (50km / 0h40), Nîmes (102km / 1h00), Perpignan (114km / 1h10), Car 119km / 1h10)
 • Altres 3 aeroports internacionals a menys de 2 hores: Marsella (190km / 1h55), Tolosa (212km / 1h58), Girona (217km, 2h04)

Distàncies a les ciutats següents:

Pézenas (5 km) Agde (8 km)

Sète (23 km) Béziers (31 km)

Montpeller (50 km) Narbonne (102 km)

Marseilla (190 km) Perpinyà (114 km)

Tolosa (205 km) Carcassonne (119 km)

Barcelona (300 km) Girona (217 km)

LGD33528
Preu a consultar
Castell / Palau En venda

Immobles similars França

No és exactament el que busca?

Vegeu propietats similars

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu